Bidra.no - Kringkastingslagets Hvem slukket lyset på FM? 2.0

Kringkastingslagets Hvem slukket lyset på FM? 2.0

"Hvem slukket lyset på FM?" er en podkastserie produsert og tilrettelagt av Kringkastingslaget. Podkasten er gratis tilgjengelig på nett.

Et prosjekt av Kringkastingslaget, publisert 16.11.2018. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 8 000
16 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 27
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.12.2018.

Kringkastingslaget er en non-profit organisasjon som bl.a. arbeider med å kartlegge hva som gikk galt i forbindelse med stengingen av FM-nettet i Norge og å publisere denne informasjonen i form av en podcast serie.


Kringkastingslaget er drevet av produsenter med lang og bred erfaring innenfor radio og produksjon av lyd, på analoge og digitale plattformer.


Vi produserer podcasten “Hvem slukket lyset på FM” - en relativt ensidig og opplysende kommentar, basert på fakta og dokumentarisk materiale, formulert med et skråblikk. 


Serien ble lansert 30. mars 2018 og er til nå (november 2018) strømmet i mer enn 79.400 sesjoner!


Tidligere i år samlet vi inn 42.000,- kroner til prosjektet. De kom meget godt med.

Tusen takk til alle givere, det var mange og de fleste var anonyme. Takk takk :)


Dette er innsamling versjon 2.0. Slaget fortsetter. Stadig ny informasjon blir tilgjengelig og dette må publiseres. I tillegg er det politiske Norge blitt veldig aktiv i debatten. Mange ønsker nå å legge ballen død…DET vil ikke vi. Vi vil ha FM over hele landet. Og det arbeider vi for. 


Podcasten er reklamefri og finansiert av egne midler samt støtte fra private og/eller komersielle krefter som syns denne podcasten har noe for seg. Det er endel løpende utgifter og endel reiser som er blitt gjort og som blir gjort i fremtiden. Dette er kosnader vi har finansiert dels gjennom private midler og dels gjennom vår forrige innsamling. Vi håper at givergleden er vel så stor som sist og at podcasten kan bidra til å endre norsk mediepolitikk.Du finner podcastens minimalistiske hjemmeside på https://HvemSlukketLyset.no og Kringkastingslagets minimalistiske hjemmeside på https://Kringkastingslaget.no/.


Selve podcasten kan finnes direkte hos Soundcloud.
Takk for oppmerksomheten og takk for at du lytter.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Torolf Berentsen Fjeldstad

Prosjekteier