Bidra.no - Kringkastingslagets "Hvem slukket lyset på FM?"

Kringkastingslagets "Hvem slukket lyset på FM?"

"Hvem slukket lyset på FM?" er en podkastserie produsert og tilrettelagt av Kringkastingslaget. Podkasten er gratis tilgjengelig på nett.

Et prosjekt av Kringkastingslaget, publisert 20.07.2018. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 42 000
84 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 164
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 14.09.2018.

Kringkastingslaget er en non-profit organisasjon som bl.a. arbeider med å kartlegge hva som gikk galt i forbindelse med stengingen av FM-nettet i Norge og å publisere denne informasjonen i form av en podcast serie.

Kringkastingslaget er drevet av produsenter med lang og bred innenfor radio og produksjon av lyd, på analoge og digitale plattformer.


Vi produserer podcasten Hvem slukket lyset på FM - en relativt ensidig og opplysende kommentar, basert på fakta og dokumentarisk materiale, formulert med et skråblikk. 

Serien ble lansert 30. mars 2018 og er til nå (august 2018) strømmet i mer enn 49.500 sesjoner!


Denne podcasten er produsert med funding fra private midler. Den er ikke sponset av noen. Så vi tenke det at; DU kjære lytter, kan bli vår sponsor.

Siden podcasten er reklamefri og egenfinansiert, har vi opprettet denne giversaken her på bidra.no. I håp om å kunne få litt støtte fra deg og andre som lytter til podcasten. Økonomiske bidrag vil bli brukt i det videre redaksjonelle arbeidet med produksjon av podcasten.


Du finner podcastens minimalistiske hjemmeside på https://HvemSlukketLyset.no og Kringkastingslagets minimalistiske hjemmeside på https://Kringkastingslaget.no/.


Takk for oppmerksomheten og takk for at du lytter.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Torolf Berentsen Fjeldstad

Prosjekteier