Kristne fellesskap på alle skoler og studiesteder

Vil du være med å gi penger til en ny bil, slik at vi kan gi like god oppfølging til alle elever og studenter i Hordaland og Sogn og Fjordane?

Et prosjekt av NORGES KRISTELIGE STUDENT- OG SKOLEUNGDOMSLAG, publisert 01.05.2017 00:00. NORGES KRISTELIGE STUDENT- OG SKOLEUNGDOMSLAG sin nettside. NORGES KRISTELIGE STUDENT- OG SKOLEUNGDOMSLAG sin facebook. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Tros- og livssynsorganisasjoner).
Innsamlet kr 19 521
39%
Målbeløp kr 50 000
Givere 49
Dager igjen 0
Prosjektet ble avsluttet 30.06.2017.

Laget er elever og studenter som møtes på skolen sin for å være sammen om å dele troen sin på Jesus. 

Region Vest er i vekst, både Bergen og i distriktene. Vi ønsker at alle ungdommene våre skal ha like god oppfølging, enten de bor i Bergen eller innerste delen av Sognefjorden.

Vestlandet er på ingen måte lagt opp til at man skal kunne ta buss sømløst i distriktene, dermed er vi helt avhengig av bil for at vi skal kunne rekke over alle lagene våre. For Lagsarbeidet i Region Vest gjør en bil hele forskjellen. Uten bil vil vi ikke klare å opprettholde ekspansjonsnivået vårt, vi vil heller ikke klare å gi god nok oppfølging til alle skolelagene våre. Med en bil kan vi komme oss rundt både på dagtid og kveldstid.

Hva handler dette egentlig om? Jo, ved at vi har tilgang på bil gir vi ungdommer en mulighet til å få bli kjent med Jesus på sine skoler. Vil du være med, så vi kan nå alle? 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

47 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

NKSS LAGET

Organisasjonsnummer: 971 524 650


Denne organisasjonen er godkjent, etter gjeldende kvalitetssikringsrutiner.


Adresse
Holbergs plass 4, 0166 Oslo
-
0166 OSLO


Kontakt
post@nkss.no

Nøkkelord