Bidra.no - Landsforeningen uventet barnedød

Landsforeningen uventet barnedød

Vår lille Molly døde i magen og vi vil samle inn penger til Landsforeningen uventet barnedød som går til sorgstøtte, forskning og forebygging.

Et prosjekt av Janicke Kittilsen, publisert 10.04.2018. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 1 600
3 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 7
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 25.05.2018.

18 mars 2016 mistet vi vårt 3. barn. Molly døde i svangerskapet og livet vårt forandret seg brått. Den største lykken ble snudd til den største sorgen. 

Vi oppdaget ganske raskt at det offentlige ikke har mange sorgstøttetilbud. Etter en desperat leting på nettet fant vi Landsforeningen uventet barnedød. Her ble vi tatt i mot med åpne armer, møtt med forståelse og ikke minst kom vi i et felleskap med andre foreldre som har mistet barnet sitt.

Vår erfaring er at å føde et dødt barn er forfedelig stille og ikke minst ensomt. Det er stille når barnet kommer ut. Ingen barnegråt. Lite besøk og støtte. Etter begravelsen er det heller ikke mange som spør om barnet. Hun skal ikke snakkes om.

Som medlemmer i LUB fikk vi likepersonstøtte, sorgkurs og møter der vi kunne bearbeide sorgen og snakke om det vanskelige.

LUB jobber også med forskning og tiltak som kan forhindre barnedødsfall. Dette brenner vi veldig for. Håpet er at ingen skal måtte oppleve det vi opplevde. Vi har ingen barn å miste og vil jobbe for at ingen barn skal dø. Det er også visjonen til LUB.


Pengene vi samler inn går rett inn på LUBs konto.


Tusen takk for ditt bidrag!!


Med Vennlig Hilsen

Janicke og Snorre KittilsenLoading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Janicke Kittilsen

Prosjekteier