Leonard and the hunt for personal pleasure

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Leonard and the hunt for personal pleasure

Leonard forsøker å lage en dokumentarepisode om mennesker. Da han finner episodens subjekt Sofia, begynner ting sakte men sikkert å gå galt.

Et prosjekt av Cathina Fossum, publisert 18.12.2016 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Student (Underholdning).
Innsamlet kr 15 000
100 %
Målbeløp kr 15 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 34
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.02.2017.

Vi er et hovedteam på fire jenter som studerer film og tv produksjon på Westerdals Oslo ACT. Vi er nå på sisteåret av vår bachelor og er derfor i gang med å produsere en 25-minutters novellefilm, vårt største prosjekt så langt   (Se gjerne på piloten vår som ligger vedlagt)

Vi skal filme i både Norge og Spania og vi blir et stort team av crew, skuespillere og statister. Dette er noe som koster mye penger og vi har derfor opprettet denne siden i håp om at noen snille sjeler der ute kunne tenke seg å bidra og hjelpe oss på veien. Skulle vi sitte igjen med noe til overs vil det bli donert til en veldedig organisasjon  


Hvorfor er denne filmen viktig? 

Selv om verden stadig globaliseres er vi godt inni en individualistisk tid i vesten. Filmen ønsker å sette fokus på selvet i et velstående land som Norge og hvor langt man kan gå for å tilfredsstille seg selv og finne en slags mening bak det hele. Vi ønsker også å bryte romantiserte klisjeer om kvinners seksuelle liv og fortelle en historie om ei som ikke har hatt en orgasme før. I filmspråket ønsker vi å leke med ulike sjangre og skape et eget univers som passer akkurat denne meta-fortellingen.


Om filmen: 


Fortellerstemmen Leonard forsøker å lage en dokumentarepisode om mennesker. Tema for episoden er menneskets trang etter å utforske nytelse på ulike vis. Leonard finner etterhvert episodens hovedsubjekt Sofia. Sofia er en ung skuespillerstudent i Oslo som sammen med sine venner drømmer om en stor karriere og et opplevelsesrikt liv. Hun presterer på skolen og på sosiale media, men Sofia presterer ikke for seg selv. I senga. Sofia har aldri kommet før, ikke en gang alene. Er det faktisk noe galt med henne? I løpet av episoden prøver Leonard å hjelpe Sofia, men problemet oppstår når Sofia plutselig oppdager at hun blir sett. Hun føler seg komprimert av Leonards banale skildringer og setter derfor foten ned. Sofia forsøker å ta kontroll over hele episoden og ufrivillig blir Leonard mer og mer en del av filmen for å få episoden til å ende på hans vis,
TEAMET:


Marie Skogvang Stork er denne filmens manusforfatter og regissør. Med sitt lekne sinn og en kreativitet uten like vil hun ta deg med til et nytt univers med filmen "Leonard and the hunt for personal pleasure". 


Cathina Hjertholm Fossum er ei jente på 25 år som går spesialisering i produksjon og er denne filmens produsent og produksjonsleder. Hun har tidligere studert musikkdesign og ved siden av skolen har Cathina jobbet på Norske Talenter og Senkveld.

Anne Kristine Brosstad går spesialisering i foto. Annes herlige lekenhet og godhet er noe som overføres direkte til skjermen. Hun lar seg ikke styre av tradisjonelle regler og kommer ofte med forslag som gir noe nytt og ærlig til en hver scene.

Stine Sandbakken er ei 26 år gammel kløpper som går spesialisering i klipp og har fra før av en bachelor i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Stine har like mørk humor som Nord-Norge i desember"

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

29 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord