Lykkeliten Hundehotell - Et sted for alle

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Lykkeliten Hundehotell - Et sted for alle

Ønsker å ekspandere Lykkeliten Hundehotell med ny avdeling, for både firbente og tobente. Et sted for alle, med plass til flere.

Et prosjekt av Lykkeliten hundehotell sandvold, publisert 08.02.2018. Lykkeliten hundehotell sandvold sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 4 600
5 %
Målbeløp kr 80 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 18
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.03.2018.

Hvem er vi?

Lykkeliten Hundehotell åpnet november 2013. Hundehotellet ligger i landlige omgivelser på Søndre Myrer gård på Skedsmokorset. Hotellet drives av Elinor-Annie Bergin Sandvold som er utdannet hundeinstruktør og har flere års erfaring fra arbeid i hundepensjonat.

De øvrige ansatte har en genuin interesse for hundene og arbeider for at hotellet skal føles som et hjem. Trygghet, individuell omsorg og fokus på hundens beste er alle begreper som beskriver Lykkeliten Hundehotell godt. Et opphold her vil være av god kvalitet med fokus på både kundens behov og hundens beste. Et sted for ungdom - uansett

En ny avdeling betyr ikke bare et nytt hjem for flere hunder, men også et sted for ungdom.

Blant annet tilbyr Lykkeliten Hundehotell praksisplasser og arbeidstrening for ungdom. Gjennom arbeidsoppgaver som stell, lufting og omsorg, får ungdom nyttig erfaring og en smakebit av arbeidslivet. Både de ansatte og besøkende ungdom har en genuin interesse og omsorg for hundene noe som skaper et godt miljø, både for fir- og tobente.En følelse av tilhørighet 

I årene jeg har drevet Lykkeliten Hundehotell har vi hatt besøk av ungdom som opplever store utfordringer og derfor faller utenfor. Slike utfordringer har vært alt fra mangel på tilhørighet til ungdom med psykiske problemer, som angst.  Jeg har observert unike tilfeller der ungdom med slike vanskeligheter har evnet å uttrykke og kommunisere med hundene på en måte som de ikke evner å gjøre med andre mennesker. Det er unikt da ungdom og den firbente kommuniserer uten verbale ytringer, kun ved hjelp av kroppsspråk. I tillegg til dette tilbringer de tid med andre ungdom som har samme interesser. Dette ser jeg gjør det enklere for ungdom å sosialisere seg med andre mennesker.


Uansett behov og situasjon er man alltid velkommen hos oss.
Hvorfor denne drømmen?

Jeg, eieren av Lykkeliten Hundehotell, har selv vokst opp i en valpekasse. En hverdag har aldri vært foruten en firbent venn ved med min side. Med en slik bakgrunn har jeg observert og forstått den ulike atferden de har og de ulike individene de er, til tross for at de er samme rase, akkurat som oss mennesker. Jeg har sett hvilken påvirkning hunder har på hvert enkelt menneske. Samhandlingen mellom hund og ungdom som har det vanskelig er noe helt spesielt. Å tilby ungdom en mulighet og oppleve de øyeblikkene der hunder ofte forstår og bringer lykke i hvert enkelt individ er et syn uten like. For min egen del er det en stor glede å møte ungdom med en forståelse på hvordan de har det og gjøre dagene deres til noe bedre.  Vi er alle forskjellige, med ulike utfordringer og behov, tobent eller firbent.


Lykkeliten Hundehotell er et sted for alle, med plass til flere.
Hva går pengene til?

Pengene som samles inn vil gå uavkortet til etableringen av en ny avdeling i Romerike. Det nye hundehotellet vil ha plass til åtte hunder, generere nye arbeidsplasser, og en mulighet for flere ungdommer  til å være en del av Lykkeliten. 


En ny avdeling er ikke bare blokk og sten, men en sjanse til ungdom og omsorg til hunden

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

LYKKELITEN HUNDEHOTELL SANDVOLD

Organisasjonsnummer: 912 568 628Adresse
Ulvedalsveien 41
-
2020 SKEDSMOKORSET


Kontakt
esandvold@hotmail.com

Elinor Sandvold

Prosjekteier

Nøkkelord

Trekning av en valgfri tjeneste med 5 heldige vinnere

Bidra.no - Trekning av en valgfri tjeneste med 5 heldige vinnere

For 100 kroner bidrag kan du velge mellom en valgfri spatjeneste Hundehotellet tilbyr. Valgmulighetene du har for hunden din er: Ørerens, kloklipp, bad og føn eller børsting. Jeg kontakter deg for å avtale nærmere.

1 person har bidratt kr 100
Estimert leveranse 23.03.2018

Gåtur

Bidra.no - Gåtur

For 200 kr får du et gavekort på turgåing, hvor en av våre erfarne ansatte vil ta med hunden på en trygg og aktiv tur. Vi har helse som hovedfokus for hunden din, slik at den får en best mulig opplevelse. Jeg kontakter deg for å avtale nærmere.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 25 igjen kr 200
Estimert leveranse 23.03.2018

Spadag

Bidra.no - Spadag

Spadag inkluderer: fullt stell-lett børst, bad med rensende shampoo og allergivennlig shampoo for din hund. kloklipp, lett ørerens og føn- avsluttes med en dusj deo med fantastisk duft for hunden din! Jeg kontakter deg for å avtale tidspunkt.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 40 igjen kr 500
Estimert leveranse 23.03.2018

Weekendopphold

Bidra.no - Weekendopphold

Ved bidrag på 1000 kroner får hunden din et weekendopphold hos Lykkeliten Hundehotell. Dette inkludere daglig stell av hunden din, gåturer og det hunden kunne trenge i oppholdet. Jeg kontakter deg for å avtale nærmere.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 25 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 23.03.2018

En ukes opphold

Bidra.no - En ukes opphold

Et kjempe ukes opphold for hunder inkludert kost og losji. Passer kjempebra om du skal på ferie. Jeg kontakter deg for å avtale nærmere.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 12 igjen kr 2 500
Estimert leveranse 23.03.2018