Malenes vinteralbum 2018

Etter Malenes debut;Aldri i ro, følger Vestby jenta på med en oppfølger. Malenes mål er å skape melankolsk musikk som kan inspirere og røre.

Et prosjekt av Malene Markussen, publisert 05.01.2017 00.00. Malene Markussen sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 4 400
29 %
Målbeløp kr 15 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 7
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 19.03.2017.

Malene albumprosjekt 2017-2018

Det søkes om støtte til innspilling og produksjon av 3 singler i 2017 som skal lede opp mot album i 2018.

Etter sin debut "Aldri I Ro" er Malene klar for å kjøre videre. Med sitt andresoloalbum ønsker hun å vise til lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp uansett hvor mørkt livet kan føles. Malene er kjent for sin skjøre stemme sammen med sterke og personlige tekster formidlet gjennom gode melodier og stemningsfull musikk. Med dette er håpet å nå ut og inn i hjertet til lytteren og gi dem håp og trøst slik hun selv har fått fra musikk.

For å holde nyhetsverdien oppe vil det bli gitt ut tre nye singler i forkant som skal bygge opp mot et nytt albumslipp. Første singelkommer februar 2017 etterfulgt av to singler til i løpet av 2017 før albumet kommer i begynnelsen av 2018.  Det kommer til å bli laget musikkvideoer til to  av singlene.

Det kommer til å bli leid inn noen session musikere som skal hjelpe henne med de mestsentrale og organiske instrumentene som piano, cello og gitar. Dette for å skape et mer spennende lydbilde med så høy kvalitet som mulig på hvert instrument. 

En av sessionmusikerene er Ole Kristian Odden som spiller cello. Ole Kristian har er en allsidig musiker som tidligere har spilt med metalbandet Voluspa og som nå har gjort seg bemerket med bandet Drolsum stasjon.

Tidligere bandkamerat i Acelsia, Odd Henning Skyllingstad skal hjelpe Malene med gitar og el-trommer Magnus Østvang(Return) vil også hjelpe Malene med piano i studio.

En av produsentene Malene kommer til å jobbe med er Jørn Arild Grefsrud (Pelbo/Pain of Salvation) og Peter Michelsen (Donkeyboy) fra Norsk Lydstudio som også står for mixing av låtene. Produsent Henning Ramseth (Ram-zet/Return )som også har jobbet en del med Malene tidligere vil også hjelpe henne med programmering av elektroniske elementer samt gitar på utvalgte låter.

Singelens slippes elektronisk henholdsvis februar, mai og september 2017. Albumet er satt til begunnelsen av 2018. Albumet blir distribuert digitalt i verden via tjenesten Indiegoboom og markedsført av Miss Fixit Agency. De vil hjelpe henne med å selge inn låtene til radio, aviser og blogger i Norge. Fysisk distribusjon foregår hovedsaklig som merch via konserter, men også via Malenes hjemmesider.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Goodiebag

En liten goodiebag bestående av forskjellige merch og musikk

2 personer har bidratt Begrenset antall: 18 igjen kr 500
Estimert leveranse 27.03.2017

Gratis inngang til konsert 2017 + Singel m/instrumental track

Bidra.no - Gratis inngang til konsert 2017 + Singel m/instrumental track

Du vil få 2x gratis konsertbilletter til en av Malenes konserter i 2017. Du får også singelen inkludert instrumental versjon.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 21.03.2017

Låt dedikert til DEG!

Bidra.no - Låt dedikert til DEG!

Malene dedikere en låt til deg og poster på sin youtube kanal. Det er lov å komme med ønsker.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 01.03.2017

Personlig hilsen i album

Malenes prosjekt bygger opp til album som er satt til begynnelsen av 2018. Doner og få en personlig hilsen i coveret, signert og sendt hjem til deg på releasedato!

1 person har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 2 500
Estimert leveranse 12.02.2018

Nøkkelord