Mindre sløsing og økt livsglede

Mindre sløsing gir både en økonomisk, miljø- og helsemessig gevinst! Vi brenner for å nå ut med motivasjon og hjelp til å mestre egen økonomi!

Et prosjekt av Helomvending AS, publisert 08.01.2017 00.00. Helomvending AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Utdanning og læring).
Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 2 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 22.02.2017.

Nettkurs, blogg og foredrag om privatøkonomi. Vi inspirerer og hjelper folk til å mestre egen økonomi, sløse mindre og få mer penger til overs!

Vi er to søstre, Henriette W. Quanvik (44) (økonom) og Beate Willumsen (46) (fotograf/kunstner) som brenner for det å hjelpe folk å mestre egen økonomi. Vi har alltid har hatt stor glede av å utfolde oss kreativt. Evnen til å tenke annerledes kan komme til nytte i mange sammenhenger. Det å være kreativ handler ikke bare om å male et bilde eller innrede et hjem. Kunsten å tenke utenfor boksen, kan være avgjørende for å løse hverdagslige utfordringer.

Vi har selv erfart hva det vil si å snu på hver krone. Vi har også kjent på den gnagende uroen når det går mer penger ut, enn hva som kommer inn. Frykten for ikke å strekke til. Kampen for å motstå fristelser. Vi vet hvor vanskelig det kan være å endre vaner, men i den andre enden er belønningen stor. Mindre bekymringer rundt økonomien gir økt livskvalitet. Det handler ikke om å tjene mest mulig penger. Kunsten er å disponere det man har.

I september 2016 lanserte vi vårt første nettkurs i økonomistyring for private
Målet med kurset er at man skal få mer penger til overs hver måned, sånn at man kan gjøre mer av de morsomme tingene. I undervisningen har vi fokus på vaner, holdninger og egenutvikling. Vi har ønske om å inspirere til endring, og i tillegg gir vi praktiske og konkrete oppgaver rundt budsjettering, målsetting, prosjektplanlegging med mer. Når man har fullført alle oppgavene i kurset vil man ha god oversikt over egen økonomi, ha et budsjett i hånda og noen gode råd på veien videre.

Vi ønsker å tilby 25% rabatt på vårt nettkurs til alle som vil bidra. I nettkurset inspirerer og hjelper vi folk til å mestre egen økonomi, sløse mindre og få mer penger til overs. Vi tar deg gjennom en trinnvis prosess som vil kunne hjelpe deg å få bedre kontroll på egen økonomi.

Du vil blant annet få hjelp til følgende:

· Få oversikt over egen pengebruk

· Få hjelp til å sette opp et komplett budsjett

· Få tips og ideér til hvordan sparepengene kan formere seg

· Bli mer bevisst på egne vaner gjennom ulike oppgaver og øvelser

· Bli motivert til å utnytte og disponere pengene dine bedre

· Få konkrete tips og råd i forhold til innkjøpsvaner som kan spare deg for titusenvis

· Bli guidet trinnvis gjennom prosessen fra a-å

Nettkurset koster kr 990,- (ordinær pris)

De 20 første som bidrar med minimum 100 kroner, får 25% rabatt som de enten kan bruke selv, eller gi til noen de tror kan ha glede av det!!!

OBS! Dersom du ønsker belønningen er det viktig at du velger belønningen til høyre når du betaler!!


Vi jobber til daglig i våre respektive firmaer, så dette prosjektet er noe vi jobber med på fritiden og så ofte vi kan ta en dag fri fra våre dag-jobber. Vi har bruk enormt med tid og investert mye penger fra egen lomme. Vi har nå kommet til et punkt hvor vi trenger hjelp til å skaffe midler slik at vi kan nå ut til og hjelpe flere mennesker til å mestre egen økonomi. Vi ønsker altså å samle inn penger til produktutvikling og markedsføring av kurset vårt. 

Pengene vi samler inn vil uavkortet til produktutvikling, markedsføring og merverdi for kundene våre. 

Hilsen Beate og Henriette

Les mer om oss her: www.helomvending.no


Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Rabatt på nettkurs

Alle som bidrar med 100 kroner eller mer, får 25% rabatt på nettkurset!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 100
Estimert leveranse 01.04.2017

Nøkkelord