Norsk English
Bidra.no - MUKTI - WHAT IM LIVING FOR

MUKTI - WHAT IM LIVING FOR

MUKTI - WHAT I'M LIVING FOR

Mitt første album er spilt inn, og er nå under produksjon i Nashville Tennessee! Flere midler trengs for at min drøm om utgivelse blir virkelig!

Et prosjekt av Vibeke Grov, publisert 11.01.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 17 600
35 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 55
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 10.02.2017.

Hei!

Mitt navn er Vibeke Grov.

I september 2016 var jeg i Nashville Tennessee og spilte inn mitt første album, "What I'm living for", i det anerkjente studioet "The Tracking Room" http://www.thetrackingroomstudio.com

Jeg har komponert melodiene og skrevet alle tekstene selv, noe som gir meg plass i kategorien "Singer-songwriter".  Albumet består av i alt 12 låter, en norsk og 11 engelske låter. Hver låt med sitt unike uttrykk tar deg med inn i ulike sjangre; vise, pop, rock, samt en smak av soul, blues og rap.  

Jeg er så heldig at jeg samarbeider med den fantastiske produsenten Rick Chudacoff, http://www.rickchudacoff.com, en mann som har jobbet med artister på toppen av musikkbransjen i USA i mange år.  Rick har derfor tilgang på de aller beste musikerene i Nashville, og jeg kjenner meg ydmyk og takknemmelig for at et fint utvalg av de spiller på mitt album. 

Det har vert en spennende og utfordrende  prosess så langt, der jeg som artist og menneske har blitt behandlet med den største respekt.  Mitt hovedfokus i produksjonen, og det som betyr absolutt mest for meg som artist, er å ivareta følelsen hver låt på sin unike måte har til hensikt å formidle. Jeg finansierer hele prosjektet selv, og mitt øye for detaljer, og sterke ønske om å være tett innvolvert i prosjektet, har gjort til at produksjonen krever mer tid og økonomiske midler enn først anslått. Noen låter er så godt som klare, mens andre trenger litt mer tid for å finne sitt rette uttrykk. 

Målet er at albumet blir klart i løpet av februar 2017. Og med litt hjelp fra dere har jeg stor tro på at det er mulig at denne drømmen går i oppfyllese!


___________


Under følger noen bilder fra innspillingen i Nashville, og en liten introduksjon av meg som artist. Om hvordan livet ledet meg fra å være en dedikert sykepleier til å bli musiker med et eneste ønske, å dele. 


"MUKTI"


MUKTI, Vibeke Grov (f. 1983), kommer fra øya Stord på vestkysten av Norge. MUKTI betyr frihet.
Uten tidligere erfaring med hverken sang eller låtskriving, og kun med helt grunnleggende ferdigheter på gitar,  satte jeg meg ned og skrev min aller første låt i 2012. I tiden etter "strømmet det inn" tekster og melodier, som 4 år senere har blitt til mer enn 60 låter.  

Musikken er et uttrykk for de mange innsiktene og erfaringene jeg gjorde meg etter at jeg og mine to barn ble svært syke i 2009. Mangel på god hjelp i den kaotiske og vanskelige situasjonen, tvang meg opp i et hjørne, der eneste vei ut var å stole på det jeg kjente inni meg at var riktig. Kun ledet av en sterk følelse av å være på rett vei, strevde vi oss ut av den kritiske fasen. Jeg fikk diagnosen ME, var 100% arbeidsufør, og tilbrakte store deler av dagen på sofaen. Jeg følte meg fanget, at det ikke fantes noen vei ut, og at alt var svart. Jeg hadde gått fra å leve til kun å eksistere, uten noen fremtid. 

Det øyeblikket, i fortvilelsen over situasjonen jeg hadde kommet i, var det som fikk meg til å finne frem gitaren. 2 timer senere var første låt klar. Og etter å ha skrevet 14 låter i løpet av de neste 3 månedene, var jeg ikke i tvil om at jeg hadde funnet mitt kall i livet.


Utfordringene presset meg til å leve på en ny måte. Jeg lærte å være tilstede i øyeblikket, gi slipp på kontrollen og å finne ro i det å ikke vite hva som kommer. I hovedsak sier mine tekster hvordan livet kan bli totalt transformert om vi tør å gi slipp på frykten for det ukjente, og klarer å ser forandringer i livet som noe positivt og en døråpner for nye muligheter. Forandring har gitt meg en dypere forståelse av livet. Og når jeg får ny innsikt, kommer det nye låter slik at jeg kan uttrykke og dele det med andre.


Mitt viktigste budskap er: Kjenn deg selv, ver deg selv, og gi uttrykk for den du er!


Gjennom musikken fikk jeg igjen kontakt med hvem jeg er og mine drømmer, noe som sakte men sikkert har gitt meg livet tilbake. Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

26 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

MUKTI - WHAT I'M LIVING FOR

Signert album til de 100 første som gir 250 NOK

26 personer har bidratt Begrenset antall: 74 igjen kr 250
Estimert leveranse 24.04.2017

Nøkkelord