Bidra.no - Musikal-i-teten 2017

Musikal-i-teten 2017

Musikal-i-teten 2017

Vi lager Musikal-i-teten, en festival hvor vi viser frem nyskapende musikkteater. Årets overskrift er "Musikkteater for alle!"

Et prosjekt av Musikal-i-teten, publisert 19.05.2017 00.00. Musikal-i-teten sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Student.
Innsamlet kr 20 119
100 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 103
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 03.07.2017.

Hva er Musikal-i-teten?

Musikal-i-teten er Nordens første musikkteaterfestival og driftes av studentene ved Musikkteaterhøyskolen. Festivalen holdes høsten 2017 på Sentralen i Oslo.

Studentene har i år et nært samarbeid med Sentralen, hvor festivalen vil finne sted. På Sentralen ønsker vi å bruke Vinterhagen, Gymsalen og Forstanderskapsalen til våre arrangementer. Studentene planlegger en ambisiøs festival, med fokus på å fremme nyskapende musikkteater og sjangeren i seg selv.

Musikal-i-teten ble gjennomført for første gang høsten 2016 og har som mål å kunne bli en årlig begivenhet. Det er tredjeklasse som arrangerer festivalen, et arbeid man påbegynner allerede i første klasse. 

Hvorfor er dette viktig?

Årets tema for festivalen er: Musikkteater for alle! Vårt mål er å gjennomføre en festival som tar utgangspunkt i begrepene inkludering, respekt og mangfold. Vi ønsker å appellere til et bredt publikum da vi åpner for å invitere tilskuere med ulike bakgrunner, trosretninger, kjønn og aldre. Festivalen vil vise at alle kan føle, ta del i og oppleve sang, dans og teater sammen. Dette er en nyskapende festival for en nyskapende generasjon. 

Med dette vil vi stadfeste at Musikal-i-teten er en felles arena hvor alle er velkomne.

Det er viktig for oss å være en arena som skaper arbeidsplasser for profesjonelle utøvere. vi ønsker å skape et større miljø for musikkteater i Norge. Vi utfordrer den tradisjonelle musikal-sjangeren, og ønsker å være med på å videreutvikle kunstfeltet.

Om faget, og hva vi lærer med å gjøre dette.

Vi som studerer musikkteater, ruster oss opp til et arbeidsliv hvor man i stor grad må klare seg selv. Gjennom entreprenørskapsfaget lærer vi om hvordan vi en dag kan leve av det vi driver med, ved å skape arbeidsplasser, som i fremtiden kan bli våre egne. Musikal-i-teten er stor del av entreprenørskapsfaget, og vi jobber gruppevis med å sette opp denne festivalen i skoletiden. Ved å lage Musikal-i-teten, lærer vi om søknadsskriving, rettigheter og regler, om hvordan scenekunstbransjen fungerer og mye mer. 

Hvordan kan du bidra? Hva brukes pengene til?

Hvis du vil hjelpe oss gjennom Bidra, vil vi først og fremst si at din støtte betyr enormt mye. Pengene som du donerer gjennom Bidra, vil blant annet gå til utgifter knyttet til gjennomføringen av festivalen, for eksempel leie av teknikere eller mat og drikke til våre artister. Med dine bidrag vil vi kunne realisere våre visjoner for en stor og inkluderende festival! 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

69 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Personlig takk via Snapchat!

Legg til Musikaliteten på Snapchat, og krev din personlige videosnutt! Vi filmer en av studentene med et valgfritt hodeplagg, snurre en dobbel piruett, og takke for ditt bidrag! (Du kan velge mellom cowboyhatt, bowlerhatt og caps)

6 personer har bidratt Begrenset antall: 994 igjen kr 50
Estimert leveranse 19.05.2017

Mysterie-bag!

Vi sender deg et Musikal-i-teten-bærenett (med fjorårets logo), fylt med musikal-i-teten-stæsj! I tillegg til dette for du selvfølgelig også en personlig takk via snapchat!

8 personer har bidratt Begrenset antall: 42 igjen kr 150
Estimert leveranse 19.05.2017

VIP-billett til festivalen!

Få en billett til en av forestillingene, for deg og en venn, og få en sjanse til å møte artistene og studentene som driver festivalen! Med VIP-billetten får man sitte på de beste plassene under forestillingen. I tillegg til VIP-billett får man selvfølgelig en personlig snapchathilsen!

7 personer har bidratt Begrenset antall: 13 igjen kr 500
Estimert leveranse 19.05.2017

Nøkkelord