Bidra.no - Nettbrett-holdere for multifunksjonshemmede barn

Nettbrett-holdere for multifunksjonshemmede barn

Veldedig forening Dvina Childhood (registrert i Sandnes) samler midler for å kunne gjøre hverdagen til multifunksjonshemmede barn litt lysere.

Et prosjekt av THE CHILDHOOD BY THE DVINA, publisert 01.05.2019. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 1 800
18 %
Målbeløp kr 10 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 8
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2019.

Vi i Dvina Childhood samler midler for å muliggjøre innkjøp av nettbrett-holdere for multifunksjonshemmede barn. 

Det er flere grunner som gjør at nettbrett-holdere er et viktig redskap for både funksjonshemmede barn og deres foreldre. Her lister vi opp noen av de:

- nettbrett, spesielt utviklede app'er og tegnefilmer gir stimuli til barn med funksjonshemninger,

- slike barn kan ofte ikke holde nettbrettet selv, grunnet deres tilstand. Barn blir sittende/liggende i uheldige stillinger, som kan gi de enda større helseplager på sikt,

- ved å skaffe nettbrett-holdere vil vi kunne frigjøre foreldre/omsorgspersoner som til vanlig sitter med ungene og holder nettbrett. Denne tiden kan foreldre/foresatte bruke for eksempel for å lage mat eller gjøre andre nyttige oppgaver hjemme - eller bare å slappe av og hente seg inn. Uthvilte foreldre har mer å gi til sine unger.

Nettbrett-holder prisen er ca. 500 NOK per stykk og vi håper å kunne kjøpe 20 stk. holdere for multifunksjonshemmede barn i Arkhangelsk regionen. 

Dvina Childhood ble startet i 2014 og er en veldedig forening som støtter barn og barnefamilier i Nord-Vest Russland. Vi har folk som jobber for å hjelpe både i Norge og Russland og det er ingen i Dvina Childhood som mottar lønn for arbeidet. Derfor er vi helt avhengige av deres giverglede og ildsjeler som ønsker å gi barna i Nord-Vest Russland en bedre hverdag og framtids muligheter. Du kan finne oss både på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3