Bidra.no - Nyfødt intensiv på Ahus - En tøff start på livet

Nyfødt intensiv på Ahus - En tøff start på livet

Vi ønsker å bidra til at både foreldre og de nyfødte som blir innlagt på avdelingen skal få en så god hverdag som mulig - Hjelp oss og hjelpe!

Et prosjekt av Lørenskog eiendomsmegling as, publisert 15.12.2017. Lørenskog eiendomsmegling as sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Suksesshistorier.
Innsamlet kr 49 350
123 %
Neste bonusmål kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 167
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.12.2017.

Bli med å gi både de nyfødte og foreldrene som er innlagt på nyfødt intensiven ved Akershus Universitetssykehus et bedre opphold i en krevende periode! Ditt bidrag går til innkjøp av blant annet lenestoler som er plassert ved kuvøsene til de små.


Avdeling for nyfødt ivaretar syke nyfødte og for tidlig nyfødte barn (premature barn). Syke nyfødte barn blir overflyttet til avdelingen fra føde- og barselavdelingen, samt fra andre sykehus.


«Nærhet er svært viktig for en god tilknytning mellom foreldre og barn i en vanskelig situasjon. Da er det viktig at omgivelsene er godt tilrettelagt blant annet med gode stoler for foreldre ved kuvøsene eller sengene. Det er her de har samvær med barna sine frem til de er så friske at de ikke lenger ligger på overvåkning og de kan være med ut på foreldrerommet. Hud- mot hud kontakt mellom foreldre og barn er svært viktig, og komfortable stoler bidrar til at kontakten kan tilrettelegges enda bedre.»


PROA Eiendomsmegling Romerike ved kontorene Lillestrøm, Jessheim og Lørenskog ønsket i år å finne et godt formål som vi kunne samle inn penger til. Vi har tenkt grundig, både på hvordan, og til hvem pengene skulle gå til.

Vi har brukt vår ekspertise på eiendom, og laget en annonse på finn.no. Av et PEPPERKAKEHUS! Målet er selvfølgelig å samle inn så mye penger som mulig til avdelingen, og en annonse med et unikt hus laget av pepperkakedeig ble løsningen. 

Se annonsen her:

Etter endt innsamling vil pepperkakehuset bli gitt til glede for alle barna på Barne- og ungdomsklinikken.

Vi har satt oss et mål om å samle inn kr. 40.000,-. Uansett om målet nås eller ikke, så vil pengene tilfalle formålet.

TUSEN TAKK FOR DITT BIDRAG!

Mvh

Eirik, Christian, Lise, Ole-Magnus, Hedda, Petter, Stig, Jonas, Knut, Mina, Anne, Linda, Live, Henrik, Lasse, Klaus, Rune, Terje, Lars, Magnar, Daniel, Lasse S, Truls og Simen.


Ved spørsmål om innsamlingen, ta kontakt med Truls Hauge i PROA på th@proa.no eller 93 06 48 20.


Bidra.no tar 5% i administrasjonsgebyr, dette blir lagt oppå beløpet en velger å gi, slik at giverbeløpet i sin helhet går til Nyfødt intensiv ved Akershus Universitetssykehus. Vi har valgt å bruke bidra.no for at du som gir skal være trygg på at pengene kommer dit de skal. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

50000 kr
FANTASTISK! Vi har takket være alle dere som har gitt bidrag passert hovedmålet på kr. 40.000,- Klarer vi 50.000,-?

98%

60000 kr
FANTASTISK! Vi har takket være alle dere som har gitt bidrag passert hovedmålet på kr. 40.000,- Klarer vi 60.000,-?

Kari Anne Olsen