Norsk English
Bidra.no - Nykommer.no

Nykommer.no

nykommer.no

Nettsiden nykommer.no skal være en plattform som markedsfører og selger innovative produkter og eksponerer de på det norske markedet.

Et prosjekt av REDRINK STUDENTBEDRIFT, publisert 28.03.2017. REDRINK STUDENTBEDRIFT sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Student.
Innsamlet kr 3 050
32 %
Målbeløp kr 9 300
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 16
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 12.05.2017.

Forretningsidè

InNorvation, med nettsiden Nykommer.no, skal være en plattform som markedsfører innovative produkter fra det internasjonale marked til det Norske forbruker- og senere bedriftsmarkedet. Ved å benytte oss av en selektiv sortimentstrategi og kreativ markedskommunikasjon skal vi ta på oss rollen som en trygg og innbydende havn for bådeleverandører og kjøpere av nye produkter.


Konseptet

Konseptet til "nykommer.no" går ut på at vi skal være en digital salgsplattfrom for de aller nyeste og beste produktene på markedet. Dette gjør vi ved å ha en selektiv inntaksprosess hvor vi evaluerer alle produktene etter gitte kriterier. Dette er fortsatt en prosess vi jobber aktivt med. Vi har allerede ulike samarbeid med x antall nyoppstartede bedrifter og/eller produkter som vi ser potensiale i. Vi skal satse på det norske markedet i første omgang. Det som gir oss et konkurransefortrinn på det norske markedet er at vi er en av svært få norske aktører som driver med tilsvarende virksomhet. Vår strategi vil gå ut på å “Fornorske” global innovasjon, ved at vi benytter oss av ekstensiv markedskommunikasjon hvor vi forklarer produktet, dets fordeler og demonstrerer det på en måte som viser at produktet er trygt og et enkelt valg for deg som forbruker.


Hvem er vi?

"Nykommer.no" sin daglige drift styres for det meste av daglig leder Endre Fotland Hough, økonomiansvarlig Vegard Strand Sæterøy og teknisk ansvarlig Mathias Brandal Busæt. InNorvation SB er et samfunn fullt av lidenskap og energi. Det er bygd opp av folk som tror at nyvinninger er for alle, fra innovatører og fagfolk til den gjennomsnittlige nordmann. Vår nettside «Nykommer.no» skal fungere som en plattform hvor vi formidler nåtidens og fremtidens innovasjonsprodukter ut til det norske forbrukermarkedet.

Endre Fotland Hough, CEO

Vegard Strand Sæterøy, CFO

Mathias Brandal Busæt, CTO


Hva trenger vi penger til?

Dette er en oversikt over hva vi trenger midler til i startfasen, og hvordan vi tenker å bruke de.

Status idag

På dette tidspunktet er vi i utviklingsfasen av plattformen, og i kontinuerlig dialog med webutvikler, potensielle kunder samt veiledere og andre interessenter. Vi jobber mest med å finne en betalingsløsning som vil fungere i forhold til fordeling av inntekter mellom oss og tredjepart (leverandør), samt et system som vil videresende alle ordrer til disse selskapene innen et gitt tidsrom hver periode. Vi skal få satt opp et system som gjør at hver gang en kunde trykker «betal» knappen, vil notifikasjonen om et nytt kjøp komme opp på leverandøren sin side, eventuelt at en rapport hver dag blir sendt til dem med antall salg og individuelle kjøpsforhold.


TAKK FOR STØTTEN

Takk til alle fremtidige bidrag! Dere er med på å fremme innovasjonssamfunnet i Norge. 


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord

JEG ER ET GODT MENNESKE, JEG STØTTER DERE.

Støtt oss med 50 kr eller et valgfritt beløp.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 200 igjen kr 50
Estimert leveranse 30.04.2017

Videohilsen

Personlig videohilsen fra alle oss bak siden nykommer.no Synger en hilsen om ønsket.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 100
Estimert leveranse 30.04.2017

Kopp

Kopp med "nykommer.no"-logo og navnet ditt.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 1 igjen kr 200
Estimert leveranse 30.04.2017