OD 2017, bruktmarked NTG Geilo

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

OD 2017, bruktmarked NTG Geilo

I Nigeria foregår verdens største oljekatastrofe akkurat nå, og ungdom betaler prisen. Forurensing skaper fattigdom. Vi er alle oljebarn.

Et prosjekt av OPERASJON DAGSVERK, publisert 02.11.2017 00.00. OPERASJON DAGSVERK sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 5 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 05.11.2017.

Elevrådet på Norges Toppidrettsgymnas har besluttet at elevene skal jobbe sammen for å lage et internt bruktmarked på skolen, hvor pengene vil gå til Operasjon Dagsverk sin sak i 2018; oljebarna i Nigeria. Vi oppfordrer alle på skolen til å bidra med minst én ting hver, det kan være alt fra treningsklær til vanlige klær, til skiutstyr til møbler for den saks skyld!

La oss slå et slag for både det ekstreme forbrukersamfunnet vi alle tar del i, og ikke minst for alle barna på vår egen alder som aldri får tilgang på den utdanningen de fortjener. Bruk 5 minutter på å lete gjennom skapet ditt og levér noe på skolen. Det er enkelt, tar lite tid, og du har også en flott mulighet til å kjøpe noe nytt til en (veldig) billig penge.  Vi kan selvsagt ikke tvinge noen til å levere inn klær/utstyr, men vi kan be dere være solidariske ovenfor ungdommer som aldri får de samme mulighetene som oss. 

Vis at du bryr deg, delta i årets OD-aksjon på NTG! 

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Jenny Pedersen

Nøkkelord