Oppvaskmaskin - godkjent for storhusholdning

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Oppvaskmaskin - godkjent for storhusholdning

Lystgården handler om mennesker, bærekraft, mat og kultur. 1000 dugnadstimer siden mai. Nå trenger oppvaskmaskin som er godkjent for vårt bruk.

Et prosjekt av Stiftelsen lystgården, publisert 07.12.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Natur og miljøvern).
Innsamlet kr 14 650
46 %
Målbeløp kr 31 250
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 48
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.01.2018.

Stiftelsen Lystgården er startet av Bærekraftige liv på Landås og holder til i gamle Landås hovedgård. Lystgården skal jobbe med mennesker, mat og kultur for å nå hovedmål FNs Bærekraftsmål. Hele Bergen er målgruppe og innen enkelte prosjekter vil vi  jobbe mot hele fylket og nasjonalt.

Lystgården er et fredet lyststed som var Edvard Griegs barndoms sommerhus. Det var hit Ole Bull kom ridende og oppdaget det unge talentet. Nå ønsker vi å åpne dette historiske huset opp for allmennheten og skape et bærekraftig mat- og kultursenter.

Sammen med bærekraft vil vi koble kultur i et bredt perspektiv og i et mangfoldig av uttrykk, for å inspirere hverandre til et mer bærekraftig liv.

Mat kommer til å være en vesentlig ingrediens i huset. Derfor trenger vi nå en godkjent oppvaskmaskin for bruk til storhusholdning. Dette er dyrt og derfor trenger vi en real kronerulling. Siden mai har det blitt jobbet 1000 dugnadstimer i Lystgården, så vi har en fantastisk kapital i huset med alle menneskene som støtter og bidrar med frivillig arbeid. Nå trenger vi også økonomiske muskler.

Kostnadene på maskinen er kvalitetsmaskin med god rabatt, mva, montering, ekstra strøm og rørlegger kostnader. 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

45 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

STIFTELSEN LYSTGÅRDEN

Organisasjonsnummer: 918 687 394Adresse
Kanonhaugen 39
-
5097 BERGEN


Kontakt
liv.karin@barekraftigeliv.no

Martin Gavlen

Utvikler

Liv Karin Thomassen

Daglig leder

Nøkkelord