Paolo Vinaccia - Dommedag ifølge Paulus

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Paolo Vinaccia - Dommedag ifølge Paulus

Dommedag ifølge Paulus (Judgement Day According to Paul) CD/DVD med opptak fra bestillingsverket til Oslo Jazzfestival 2015. Begrenset opplag

Et prosjekt av Falck Forlag AS, publisert 28.11.2017 00.00. Falck Forlag AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien NewJelly (Kultur, idrett og rekreasjon).
Innsamlet kr 11 278
75 %
Målbeløp kr 15 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 31
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.12.2017.

Albumet + DVD-en er opptaket fra bestillingsverket til Oslo Jazzfestival 2015.

– Vi snakker ofte om hvor ille verden er, men ignorerer likevel tristhet, ensomhet og sykdom blant våre nærmeste venner, naboer og familie. Vi liker å tenke på oss selv som gode, medfølende og engasjerte mennesker. Er vi det? Eller prøver vi bare å rense samvittigheten?

Dette er noe av utgangspunktet og essensen i trommeslager og perkusjonist Paolo Vinaccias verk “Dommedag – ifølge Paulus”.

Paolo Vinaccia har vært i Norge siden 1979 og medvirket på et utall plateinnspillinger de siste tretti årene. I tillegg er han en fremtredende musiker i ulike jazz- og rock-sammenhenger. Han har arbeidet med musikere som Knut Reiersrud, Bendik Hofseth, Ståle Storløkken, Bugge Wesseltoft, Eivind Aarset, Arild Andersen og flere hundre til.

Gitarist Eivind Aarset er invitert med på denne konserten i tillegg til Det Norske Solistkor og dirigenten Grete Pedersen. Aarset er en musiker mange vil kjenne igjen fra samarbeid med bl. a Jon Hassell, David Sylvian, Bill Laswell, Jan Garbarek, Paolo Fresu, Nils Petter Molvær og Dhafer Youssef. Solistkoret har i mange år vært et av Norges ledende kor og består av profesjonelle sangere.

Paolo Vinaccia har invitert med seg David Solheim (lyd),Tord Knudsen (visuals) og Erlend Sæverud (video/images) for å utnytte Oslo Domkirke fullt ut med video og lysprojeksjoner. Dommedag – ifølge Paulus vil bli en unik audiovisuell opplevelse. Audun Aschim Steffensen er medkomponist og korarrangør. En urfremføring av et verk av en visjonær musiker og komponist, med et visuelt uttrykk skreddersydd for anledningen.

Albumet blir trykket opp i 500 eks.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

8 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Falck Forlag AS

Organisasjonsnummer: 995065509Adresse
Storgata 5
-
0155 OSLO


Kontakt
falck@ccrecords.com

Christer Falck

Kjøp CD/DVD og hent den på Big Dipper

Bidra.no - Kjøp CD/DVD og hent den på Big Dipper

Kjøp CD/DVD-en og hent den på platebutikken Big Dipper i Møllergata 1 i Oslo etter den 16.12.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 97 igjen kr 300
Estimert leveranse 16.12.2017

Kjøp CD/DVD og få den i posten

Bidra.no - Kjøp CD/DVD og få den i posten

Forhåndsbestill CD/DVD-en og få den i posten i god tid før jul. Prisen er inkludert porto.

26 personer har bidratt Begrenset antall: 74 igjen kr 330
Estimert leveranse 16.12.2017

Nøkkelord