Bidra.no - Redd en som Elisabeth - sammen med oss!

Redd en som Elisabeth - sammen med oss!

Bergen Maritime Videregående støtter arbeidet til Mercy Ships - Bidra du også!

Et prosjekt av MERCY SHIPS NORGE, publisert 05.03.2018. MERCY SHIPS NORGE sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Bergen Maritime.
Innsamlet kr 200
2 %
Målbeløp kr 9 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 1
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2018.


Redd en som Elisabeth – sammen med oss!


Moren til lille Elisabeth var redd og fortvilet. Den lille datteren hennes klarte ikke å få i seg melk fordi leppen var spaltet. Babyen ble svakere og svakere. Så skjedde det et mirakel.

Da Elisabeth og moren hennes kom til Mercy Ships, veide jenta mindre enn da hun ble født. Leppe- og ganespalten gjorde det nesten umulig for henne å få i seg næring. Mercy Ships gav jenta ernæringstilskudd om bord så hun fikk krefter til å bli operert. Elisabeth fikk gratis operasjon av Mercy Ships, og nå er hun en frisk liten jente!Før operasjonen:


Etter operasjonen:


Vi vil hjelpe flere barn som Elisabeth – det kan du også! Bidra nå. 

Om innsamlingsaksjonen

Klassen vår ved Bergen Maritime skole samler inn midler til organisasjonen Mercy Ships som driver sykehusskipet ”Africa Mercy”. En livreddende operasjon koster i gjennomsnitt ca 3.000,- kr og forandrer fremtiden til pasienten. Vi har som mål å samle inn penger til å betale for tre operasjoner.

Om Mercy Ships

Mercy Ships er en veldedig organisasjon som driver verdens største sivile sykehusskip, «Africa Mercy». De gir gratis medisinsk hjelp til enkeltmennesker som ikke har noe annet tilbud. På denne måten skaper vi håp og fremtid for mennesker som desperat trenger begge deler.

Se hvordan Mercy Ships hjelper her:Du kan lese mer om Mercy Ships her.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

MORTEN MOLIN WANG

Prosjekteier