Bidra.no - Redd en som Elvie - sammen med oss!

Redd en som Elvie - sammen med oss!

Bergen Maritime Videregående støtter arbeidet til Mercy Ships - Bidra du også!

Et prosjekt av MERCY SHIPS NORGE, publisert 05.03.2018. MERCY SHIPS NORGE sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Bergen Maritime.
Innsamlet kr 400
4 %
Målbeløp kr 9 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 1
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2018.


Redd en som Elvie – sammen med oss!

Moren til lille Elvie var fortvilet. Datteren hennes klarte ikke å gå normalt fordi den ene foten hennes pekte innover. Hun var født med sykdommen klumpfot. Så skjedde det noe helt uventet.

- Jeg er så stolt av det skjønne ansiktet og smilet hennes, sa mammaen til Elvie. Klumpfoten hennes skapte for øvrig stadig større utfordringer for jenta.

Møtet med Mercy Ships forandret alt. Om bord på sykehusskipet ”Africa Mercy” fikk Elvie gratis operasjon av Mercy Ships sine frivillige kirurger. Hun og moren bodde på skipet mens Elvie trente seg på å gå normalt sammen med fysioterapeuter. 

Nå smiler Elvie bredt: Hun kan gå, løpe og danse som andre barn. Benet hennes er rettet ut og fremtiden ligger åpen foran henne.Før operasjonen:


Etter operasjonen:


Vi vil hjelpe flere barn som Elvie – det kan du også! Bidra nå. 

Om innsamlingsaksjonen

Klassen vår ved Bergen Maritime skole samler inn midler til organisasjonen Mercy Ships som driver sykehusskipet ”Africa Mercy”. En livreddende operasjon koster i gjennomsnitt ca 3.000,- kr og forandrer fremtiden til pasienten. Vi har som mål å samle inn penger til å betale for tre operasjoner.

Om Mercy Ships

Mercy Ships er en veldedig organisasjon som driver verdens største sivile sykehusskip, «Africa Mercy». De gir gratis medisinsk hjelp til enkeltmennesker som ikke har noe annet tilbud. På denne måten skaper vi håp og fremtid for mennesker som desperat trenger begge deler.

Se hvordan Mercy Ships hjelper her:Du kan lese mer om Mercy Ships her.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3