Bidra.no - Redd en som Paul - sammen med oss!

Redd en som Paul - sammen med oss!

Bergen Maritime Videregående støtter arbeidet til Mercy Ships - Bidra du også!

Et prosjekt av MERCY SHIPS NORGE, publisert 05.03.2018. MERCY SHIPS NORGE sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Bergen Maritime.
Innsamlet kr 300
3 %
Målbeløp kr 9 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 3
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 01.06.2018.


Redd en som Paul – sammen med oss!


Da mor Francoise bar tre måneder gamle Paul om bord på sykehusskipet “Africa Mercy”, var han en liten bylt som bare veide to kilo. Huden hans var gjennomsiktig. Han holdt på å dø.

Pauls leppe- og ganespalte gjorde det nesten umulig for ham å få i seg næring. Mercy Ships gav gutten ernæringstilskudd om bord så han fikk krefter til å bli operert. Paul fikk gratis operasjon av Mercy Ships, og nå er han en frisk liten gutt!

Før operasjonen:


Etter operasjonen:


Vi vil hjelpe flere barn som Paul – det kan du også! Bidra nå. 

Om innsamlingsaksjonen

Klassen vår ved Bergen Maritime skole samler inn midler til organisasjonen Mercy Ships som driver sykehusskipet ”Africa Mercy”. En livreddende operasjon koster i gjennomsnitt ca 3.000,- kr og forandrer fremtiden til pasienten. Vi har som mål å samle inn penger til å betale for tre operasjoner.

Om Mercy Ships

Mercy Ships er en veldedig organisasjon som driver verdens største sivile sykehusskip, «Africa Mercy». De gir gratis medisinsk hjelp til enkeltmennesker som ikke har noe annet tilbud. På denne måten skaper vi håp og fremtid for mennesker som desperat trenger begge deler.

Se hvordan Mercy Ships hjelper her:Du kan lese mer om Mercy Ships her.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3