Bidra.no - Regnbueskogens hemmelighet - barnebok om kropp, kjønn og seksualitet

Regnbueskogens hemmelighet - barnebok om kropp, kjønn og seksualitet

Sjarmerende eventyrbok for barn. Spennende og nyskapende prosjekt med fokus på å gi nyansert informasjon til barn om kropp, kjønn og seksualitet

Et prosjekt av Frøken Klippenberg, publisert 20.06.2017. Frøken Klippenberg sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 8 940
17 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 29
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 02.08.2017.

Hva? 

Jeg samler inn penger for å finansiere utgivelse av boken og samtidig spre nyansert, bevisstgjørende og oppdatert informasjon om barns seksuelle helse med fokus på kropp, kjønn og familiedannelse. Mitt verdigrunnlag bygger på en solid faglig plattform i sosialt arbeid og som talerør for å avtabuisere naturlighet knyttet til seksualitet i samfunnet vårt. Mitt mål er å samle inn 50 000 som skal brukes til å trykke 400 eksemplarer av boken som førsteopplag og markedsføringstiltak for å spre informasjon om prosjektet. 


Litt om boken 

Dette er en barnebok som både er sjarmerende og spennende i sin helhet. Den både utfordrer kroppstereotypier, kjønnsidentitet og kjernefamilien og samtidig normaliserer vårt forhold til normal seksuell utvikling, onani og seksuell lek. Boken tar opp alvorlige tema som seksuelle overgrep og gir konkret informasjon om grenser og egen verdi. Boken beskriver ulike måter å få barn på i en moderne forståelsesramme. Boken belyser tema som hvordan et barn blir til uten fortellingen om blomstene og biene, og viser barna et nyansert bilde av det å være en familie med eksempler fra å vokse opp med to mødre eller to fedre. 

Boken kan leses hjemme i familien eller ute i barnehagen/skolen. Boken kan være en brobygger mellom leser og mottaker og fungerer utmerket som utgangspunkt til gode samtaler med barn om de viktige og nødvendige tema boken tar opp. 


Hvor lang har jeg kommet?

Boken er klar og skal selvpubliseres så snart jeg har kapital nok til å få realisert drømmen. 


Hvem er jeg?

Jeg er utdannet sexolog og er svært engasjert i å fremme en sunn, rettferdig og inspirerende holdning til seksualitet generelt i befolkningen. I tillegg har jeg utdanning som vernepleier med mastergrad i sosialt arbeid og videreutdanning i seksuelle overgrep mot barn. Jeg har arbeidet i kommunalt barnevern i snart 10 år og elsker jobben min. Dette er min første bok og jeg ser veldig frem til å få dele den med dere. 


Takk!

Takk til FO som har bidratt med fagutviklingsstipend og som vil anmelde boken i fagtidsskriftet fontene, takk til alle barna som har illustrert tegninger til alle kapitlene, takk til Yazmin Fox v/Sexologiskolen som har skrevet følgende anbefaling:

"Bogen henvende sig både til fagpersoner, almene og kliniske sexologer, psykologer og andet relevant fagfolk.Såvel er samtidigt en bog, som alle kan læse, omkring formidling af seksualitet, grænser og eventyr til barnet. Kreativt præsenteret i respektfuld øjenhøjde med barnet - og med barnets egne sprogbilleder og ord!"

Og på forhånd takk til dere alle som vil bidra til å få realisert dette spennende pionerprosjektet. Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Release party og signert bok

Bidra.no - Release party og signert bok

Delta på selve utgivelsesfesten. Gratis prosecco, gratis inngang. Musikk, høytlesning og debattering av tematikken boken presenterer.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 91 igjen kr 300
Estimert leveranse 30.09.2017

Signert bok og goodiebag

Bidra.no - Signert bok og goodiebag

Motta signert bok og goodiebag med forskjellige overraskelser.

6 personer har bidratt Begrenset antall: 294 igjen kr 500
Estimert leveranse 18.12.2017

Forhåndsbestilling av signert bok og gavekort for 1 time sexologisk konsultasjon

Bidra.no - Forhåndsbestilling av signert bok og gavekort for 1 time sexologisk konsultasjon

Signert bok og gavekort sendes uten ytterligere kostnad. Dersom en bor utenfor Rogaland mottas konsultasjon over skype. Konsultasjonen gjennomføres av utdannet sexolog.

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 700
Estimert leveranse 27.09.2017

Signert bok og fortellerstund med forfatter

Bidra.no - Signert bok og fortellerstund med forfatter

Du mottar signert utgave av boken og får en forteller stund med forfatter. Det blir lest fra kapitlene og det blir lagt opp til diskusjon rundt tema. Kan bestilles av privatpersoner og offentlige instanser. Varighet: 1time

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 3 000
Estimert leveranse 27.09.2017

Sexologisk foredrag og signert bok

Bidra.no - Sexologisk foredrag og signert bok

Foredrag med tema innen sexologi og signert bok. Tema avtales etter eget ønske. Varighet 3 timer.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 5 000
Estimert leveranse 18.12.2017