Norsk English

Run for Life

Run for Life

I Mai 2017 løper jeg Marathon i Libanon for å samle inn penger til mennesker som har flyktet fra ekstrem forfølgelse i Syria og Irak.

Et prosjekt av Åpne Dører, publisert 20.02.2017 00.00. Åpne Dører sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Bistand og humanitært arbeid).
Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 50 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 06.04.2017.

Å bli født i Norge er som å vinne i Lotto, men det er ikke en selvfølge for alle å vokse opp i ett land med  fred, frihet og velstand. Jeg ønsker å hjelpe de som er mindre heldige enn meg selv.

Jeg har derfor bestemt meg for å delta i Muskathlon 2017, en ekstrem fundraising- og sports utfordring for å samle inn penger til mennesker som har flyktet fra ekstrem forfølgelse i Syria og Irak. 

Jeg har som mål å samle inn minimum 100.000kr før jeg reiser til Libanon. Vil du være med å bety en forskjell for flyktninger eller de gjenlevende i Syria og Irak? Familier blir tvunget til å flykte fra hjemmene deres og strever med å finne nytt livsgrunnlag som flyktninger. 24.000 familier er hver måned avhengige av Åpne Dørers hjelp for å få mat. Deres krisehjelp er blitt et symbol på Guds håp. For 300kr i måneden kan du være med å sponse en familie med mat, klær og medisiner og ikke minst være med å bidra til at noen kan å få jobb og livsgrunnlag tilbake.

Om du ønsker å støtte meg kan du gi en gave her på siden.

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord