Saras virale virusfrie konsertturné!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Saras virale virusfrie konsertturné!

Velkommen til basiluskfri konsert!

Et prosjekt av Sara AImée Smiseth, publisert 12.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak. Prosjektet avsluttes 25.04.2020 00.00
Innsamlet kr 16 150
80 %
Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 78
Dager igjen

«Ved force majeure oppheves kontrakten». Denne setningen ser jeg stadig vekk, men har aldri tenkt noe særlig over. Så er vi altså der.

Vi er så mange selvstendig næringsdrivende i kulturfeltet som plutselig står overfor titusenvis av kroner i tapte inntekter. Foreløpig er det for min del snakk om ti konserter og og nærmere tjue store og små enkeltstående oppdrag som er avlyst. Dette er bare ut april. Derfor lanserer jeg herved: SARAS VIRALE VIRUSFRIE KONSERTRURNÉ! Hurra! Fra tid til annen filmer jeg konserter som jeg legger ut på YouTube. Filmen som ligger her nå har jeg kalt "Chopin på én, to tre!". 

Hvis du får lyst til å se konserten må du som viralt publikum gjerne støtte med f.eks. en hundrelapp eller to.

Hva passer vel bedre i disse dager enn Frédéric Chopin (1810-1849), pianisten som slet med dårlig lunger hele sitt liv, og måtte sitte inne i leiligheten sin i Paris hver gang det var utbrudd av sykdom i byen. Kanskje han i disse tider kan være til moteinspirasjon med sin opphengthet i hansker. Hvite skinnhansker var favoritten (dette er da mer elegant enn latex!). 

Denne gangen har jeg snekret sammen en liten mikrokonsert med følgende to stykker av Chopin på programmet: 

Nocturne i Eb-dur, op. 9 nr. 2 

Preludium i Db-dur, op. 28 nr. 15 ("Regndråpepreludiet")

Sjekk gjerne også ut min innspilling av Chopins f-mollballade fra forrige uke, den ligger på YouTube i videoen "Skyt ikke pianisten" (fra rundt 21 minutter). 

 www.sarasmiseth.com

Foto: Anna-Julia Granberg / Blunderbuss

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Sara Aimee Smiseth

Prosjekteier