Norsk English
Shree Gyanjyoti barneskole i Nepal

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Shree Gyanjyoti barneskole i Nepal

Rebuild Nepal

Bli med på gjenoppbyggingen av Gyan Jyoti barneskole i Nepal!

Et prosjekt av Rebuild NEPAL , publisert 14.09.2016. Rebuild NEPAL sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 16 982
10 %
Målbeløp kr 165 000
Givere 79
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.11.2016.

Rebuild Nepal har det siste året sørget for elektrisitet til ca 1500 mennesker og gjennoppbygging av en veistrekning på 3,5 km som berører ca 9000 mennesker samt sørget for at 50 familier i Muchock regionen fikk tilgang til galvaniserte (bølgeblikk) plater før monsunen 2015.

Vi er nå i siste fase av gjennoppbyggingen av Shree Gyanjyoti barneskole i den lille landsbyen Olang. Skolen er ikke bare viktig for utdanning og kultivering, den har også betydning som arbeidsplass og samlende kraft i lokalsamfunnet. Arkitekter, ingeniører, frivillige og lokalbefolkningen står nå klare til å starte gjenreisningen av skolen. Shree Gyanjyoti barneskole har et elevgrunnlag på 56 elever og består av syv klasserom og blir arbeidsplass for syv lærere. 

Alt av tekniske tegninger, tillatelser og jordprøver er på plass, nå trenger vi bare din hjelp for å komme i mål med den siste fasen av prosjektet. Alle innsamlede midler går uavkortet til skolebygning, pulter, stoler, tavler og etablering av en liten veistrekning

Skolen har i pr i dag kun kapasitet til å undervise noen få av elevene i provisoriske lokaler (skur) laget av bølgeblikk. Den provisoriske skolebygningen består av åpne rom med jordgulv og vegger og tak uten dører, noe som gjør elevene utsatt for elementene. 

Den nye skolen er tegnet i samarbeid med Norske og Nepalske arkitekter og tegningene er godkjent av lokale myndigheter. Prosjektet, som legger opp til stor grad av egeninnsats av landsbyens innbyggere, vil bli fulgt opp av en lokal prosjektleder som er "hands on" fra byggestart til ferdigstillelse. 

RN ferdigstiller for tiden en MOU avtale med vår lokale partner NGO organisasjonen Rebuild Nepal Foundation. Bygging starter når avtalen er signert. 

Byggestart er satt til november 2016.   

Bak Rebuild Nepal står flere norske merkevarer med produksjon i Nepal over flere år. 

Styret i Rebuild NEPAL består av Siri Kalvik, Reinhard Kropf, Leila Hafzi, Erik Mauritsen ved Projure advokater.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3