Norsk English

Skolegang for 200 barn

abc Senegal - Education for 200 children

Vi skal ferdigstille 4 nye klasserom på barneskolen i Dalifort, Dakar. Dette vil gi skoleplass til 200 barn

Et prosjekt av ABC Senegal, publisert 01.12.2016 00.00. ABC Senegal sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Bistand og humanitært arbeid).
Innsamlet kr 7 301
24 %
Målbeløp kr 30 000
Givere 29
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.03.2017.

Skolegang for 200 barn

Sommeren 2016 besøkte vi en barneskole i en av storbyen Dakars fattigste bydeler, Dalifort. Skolens kapasitet er allerede overbelastet, og de har ikke plass til å ta i mot flere barn. Dermed er det mange som ikke får gå på skole. Men det finnes gode muligheter til å gjøre noe med det. Skolen har nemlig to bygninger med til sammen fire store klasserom som ikke er ferdigstilt og som mangler alt av inventar.

Det fikk vi lyst til å gjøre noe med, så vi kontaktet bydelslederen i Dalifort og sa at vi ville hjelpe. Han fortalte at de manglet ressurser til å fullføre byggene og klargjøre klasserommene til undervisning. Skolen har god tilgang på lærere, så hvis klasserommene blir ferdigstilt, kan de ta i mot minst 200 nye elever.

For å realisere prosjektet, og forhåpentligvis mange flere i årene som kommer, startet vi Organisasjonen abc Senegal, med mål om å gjennomføre konkrete prosjekter får å bidra til at barn skal få en bedre hverdag og muligheten til en bedre fremtid.

Så dette skal vi gjøre:

  • Ferdigstille utvendige fasader
  • Ferdigstille gulv, vegger og tak i alle klasserom
  • Alle klasserom skal utstyres med pulter, stoler, tavler og undervisningsmateriell
  • Totalt budsjett: 120.000,-
  • Vi håper å samle inn 30 000 av dette i denne kampanjen!

Alle som er involvert i abc Senegal og våre prosjekter gjør dette frivillig. Ingen mottar lønn eller godtgjørelse for sin innsats. Vårt mål er at midlene skal gå direkte inn i våre prosjekter og ikke til administrasjon. Vi er registrert i brønnøysundregisteret og frivillighetsregisteret.

Vi arbeider etter et prinsipp om at alle som støtter oss skal få vite hva pengene deres blir brukt på, og vi skal holde alle som bidrar oppdatert på fremdriften av våre prosjekter

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

27 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord