Solarbug - "energy is everywhere"

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Solarbug - "energy is everywhere"

Solarbug selger geniale solcelleprodukter og andre fiffige gadgets som gir 10% av overskuddet sitt til å utbre fornybar energi blant fattige.

Et prosjekt av Knut-Erlend Rosvold, publisert 21.07.2018. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 20 239
67 %
Målbeløp kr 30 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 23
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.08.2018.

Hei !

Mitt navn er Knut-Erlend Rosvold og jeg har siden 2010 jobbet i Azerbaijan med fornybar energi. Jeg er en av få pionerer innenfor solenergi i dette landet og har blant annet vert med å etablere Innovaz MMC som er en av landets første solfangerproduksjoner. Salgsfirmaet Provitaz MMC som ble etablert i 2013 er i dag en av de mest anerkjente solenergi leverandøren i privat sektor i Azerbaijan. Bedriftene er for-profit, men til nå har jeg valgt å ikke hente ut noe lønn slik at vi kan vokse. Vi har rundt 10 lokale ansatte i bedriftene avhengig av aktivitetsnivå.


"Solarbug" skal bli et merke som vil la forbrukere få tilgang til geniale,innovative kvalitetsprodukter drevet av solceller og andre energikilder samtidig er du med og støtter en god sak ved at 10% av overskuddet går til entreprenørskap innenfor fornybar energi i Sentral-Asia og midtøsten. 


"Solarbug" skal først og fremst selge sine produkter i Europa, men noen produkter vil også ha marked i Sentral-Asia. "Solarbug" ser for seg å tilby egne produkter, men også hjelpe produsenter å integrere solceller i mye av det utstyret vi omgir oss med til dagen. Etter hvert som solcellene og andre mikro generatorer blir bedre og billigere, blir mulighetene flere og større. I mange tilfeller forenkler solceller produkter slik at  installasjon og vedlikehold blir lettere. I fremtiden vil en kanskje ha solceller eller lignende mikrogeneratorer i de fleste produkter?  Det er bare fantasien som setter grenser. Med "Solarbug" vil vi være med på moroa og gjøre noe godt for verden samtidig! 

"Solarbug" er et navn som guttene våre kom på rundt middagsbordet. Navnet symboliserer skaperglede og teknologimoro. Maskoten vår er en morsom soldrevet gresshoppe som rister i sola.   

Jeg har et stort ønske om å fortsette med det arbeidet jeg gjør med entreprenørskap i Sentral-Asia og ved å skape inntekter gjennom "Solarbug" kan arbeidet mitt her og andre steder fortsette selv om vi nå som familie skal flytte til Norge for en periode. 

Dersom du er med og forhåndskjøper disse utvalgte produktene gir du visjonen vår en "flying start", så vi kan etablere merkevaren, gjøre noen bestillinger fra kina og utvikle websidene for produktet.

 

Dette er geniale produkter nå i sommer. Gi en sommergave til deg selv og til oss! 

Solarbug "energy is everywhere!"     


Prosjektet vårt har allerede fått en webside:

 www.solarbug.eu
   

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

40000 kr
Dette er nok til å komme igang med firmaet, men ikke nok til å gjøre noe særlig med innkjøp.

50%

150000 kr
Klarer vi dette kan vi klare å bestille våre første produkter og sette opp en fungerende nettbutikk!

Knut-Erlend Rosvold

Prosjekteier

Nøkkelord

Solarbug

Bidra.no - Solarbug

Dette er et morsomt lite solinsekt som hopper rundt når den får sol på seg. Den er genial for å forstå hvor enkelt og effektivt solenergi er.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 200 igjen kr 69
Estimert leveranse 31.08.2018

Jeg vil gi en gave!

Bidra.no - Jeg vil gi en gave!

Du støtter prosjektet fordi du har tro på det vi skal få til. Som takk sender vi en hilsen og en solarbug til deg.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 197 igjen kr 290
Estimert leveranse 31.08.2018

Solarbug- 10w solcelle lader til mobiltelefon

Bidra.no - Solarbug- 10w solcelle lader til mobiltelefon

Dette er et solcellepanel som er av den siste typen laminert med EFTE teknikk. Dette er et eksempel på produkter som vi kommer til å tilby under navnet Solarbug. Solcellepanelet er på hele 10w og lader mobiltelefonen nesten like raskt som i veggen. Når produktet lanseres vil prisen være høyere da konkurrerende produkter som regel koster opp mot 1000kr. Dette panelet veier bare 320gram og bør alltid være med i sekken. Du kan sikre deg dette til en fantastisk pris ved å bidra her.

9 personer har bidratt Begrenset antall: 41 igjen kr 590
Estimert leveranse 31.08.2018

Soldrevet bluetooth høyttaler

Bidra.no - Soldrevet bluetooth høyttaler

Genial liten høyttaler som kan holde det gående hele dagen om den får stå i sola. 10 minutter med sollading gir ca 30 minutter med musikkglede. Den er også værbestandig og tåler en støyt.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 45 igjen kr 690
Estimert leveranse 31.08.2018

15w solcellelader til nettbrett

Bidra.no - 15w solcellelader til nettbrett

Dette er et solcellepanel som er av den siste typen laminert med EFTE teknikk. Dette er et eksempel på produkter som vi kommer til å tilby under navnet Solarbug. Solcellepanelet er på hele 15w og lader mobiltelefonen nesten like raskt som i veggen. Når produktet lanseres vil prisen være høyere da konkurrerende produkter som regel koster mer. Dette panelet veier bare 380gram og bør alltid være med i sekken. Du kan sikre deg dette til en fantastisk pris ved å bidra her.

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 890
Estimert leveranse 31.08.2018

Solarbug ryggsekk

Bidra.no - Solarbug ryggsekk

Solcelle-ryggsekk med innebygget batteri på 10000mah. Solcelle panelet er på hele 10w. Med denne sekken går du aldri tom for strøm!! Når sekken ligger og slenger lader den opp powerbanken din. Plugg inn mobilen, kameraet eller nettbrettet når du trenger litt ekstra strøm! Den har ellers en anti-tyveri design med skjulte glidelåser. Perfekt på tur rundt i verden

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 1 090
Estimert leveranse 31.08.2018

Solcelle sekk + trekning av portabel 220v solcelle generator!

Bidra.no - Solcelle sekk + trekning av portabel 220v solcelle generator!

Du får en solcelle sekk i tillegg blir du med i trekningen av en solcelle generator! Denne solcelle generatoren er en 41600mah batteribank med 220v uttak som kan tilkoples opp til 60w stort transportabelt solcellepanel. Nå kan du ha 220v hvor som helst, når som helst. Perfekt for camping, og fritidsbruk. Verdi ca 3500kr

2 personer har bidratt Begrenset antall: 48 igjen kr 1 390
Estimert leveranse 31.08.2018

Solcelle Generator (uten solcellepanel)

Bidra.no - Solcelle Generator (uten solcellepanel)

Solcelle generator (solcellepanel ikke inkludert). 462w/h lagret energi, 2x220v,2xUSBc,4xfastcharge. Kan lades av 12v, biluttak, 220v eller solceller. Innebygd MPPT-solcelle lader, bluetooth høytaler, led-lys.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 4 500
Estimert leveranse 30.09.2018