Bidra.no - Sommerleir for krigsutsatte barn

Sommerleir for krigsutsatte barn

Vestby-organisasjonen Fair Share Norway, i samarbeid med Family to Family, gi de ukrainske barna et slikt pusterom i Norge.

Et prosjekt av Fair share norway, publisert 11.04.2018. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 1 400
4 %
Målbeløp kr 35 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 7
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 20.06.2018.

Gjennom arbeidet Fair Share Norway har i Ukraina, har vi oppdaget den enorme nød det er blant barn som lever og går på skole i krigsområdet. Det er registrert ca. 580.000 barn som er rammet av krigshandlingene. Vi har derfor nå besluttet å gjøre noe for noen av de som lider mest av stress og traumer, og vi inviterer personer til å være en del av prosjektet, etter evne og ønske. Det blir arrangert sommerleir for krigsutsatte barn på Oven Leir og Konferansesenter, Råde fra 11. til 21. juni 2018.

Programmet er for sosial rehabilitering av barn fra krigsområdet i Øst-Ukraina

25 barn og 5 ledere (spesialister) kommer med fly til Torp. Vi henter de der, og vi bringer dem tilbake dit etter oppholdet. I tillegg har vi planlagt å gi dem en utflukt til Oslo (se Slottet m.m.) eller lignende, og å besøke Våler Aktivitetspark i perioden. Vi skal hjelpe til på leiren, skaffe dem god og næringsrik mat,  og ikke minst glade opplevelser. 

Flere har allerede meldt seg for praktiske oppgaver. Busseier stiller med buss i Norge gratis, og eieren av aktivitetsparken åpner anlegget gratis. Men hovedutfordringen nå blir å skaffe de nødvendige kr 120.000 - 130.000 vi fortsatt trenger til prosjektet. 

Alt arbeide gjøres på dugnad.

Link til websiden og prosjektet

Se hjemmesiden til Family to Family og se video.

FAMILY TO FAMILY


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Benjamin Olsen

Prosjekteier