Norsk English
Spille inn musikalplate!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Spille inn musikalplate!

Help me record my musical album!

Musikalartist Elisabeth Ellingsen spiller inn en musikalplate. Ved å forhåndsbestille albumet bidrar du til å muliggjøre utgivelsen.

Et prosjekt av Elisabeth Ellingsen, publisert 07.09.2017 22.14. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Underholdning).
Innsamlet kr 14 300
57 %
Målbeløp kr 25 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 53
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 21.10.2017.

Kort om prosjektet: Musikalartist Elisabeth Ellingsen spiller inn en plate med kjente, og noen ukjente, musikal-låter denne høsten. Ved å forhåndsbestille albumet bidrar du til å muliggjøre utgivelsen.

Drømmen min: Jeg har alltid drømt om å spille inn en plate, men siden jeg ikke skriver min egen musikk har jeg tenkt at det ikke har vært mulig. Helt til jeg gjorde et prosjekt i England med Clive Nolan og alle jeg møtte lurte på om jeg hadde gitt ut noe enda. Da jeg svarte nei, sa de at de ville kjøpe med en gang jeg gav ut noe. Da tenkte jeg: hvorfor ikke? Jeg har lenge hatt lyst til å lage et album med musikk jeg liker, og nå har jeg muligheten. 

Photo av Thor Hauknes

Hvem er jeg? Mitt navn er Elisabeth Ellingsen og jeg er fra Sætre i Hurum. Jeg har alltid hatt enstor interesse for sang, dans og teater. Allerede som 13-åring sto jeg på en av de største konsertscenene i Norge, Oslo Spektrum, hvor jeg var med i familiemusikalen “Putti Plutti Pott”. Jeg valgte Dramalinjen ved St. Hallvard Videregåendeskole,og i 2015 ble jeg ferdig med min bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskoleni Oslo. Nå jobber jeg som frilans musikalartist og gjør oppdrag både nasjonalt og internasjonalt. I mai 2017 spilte jeg hovedrollen Amelia Darvas i norgespremieren av Clive Nolans rockemusikal «Alchemy». I september samme år ble jeg invitert av Clive Nolan selv ned til England for å gjøre rollen sammen med det britiske castet. Denne høsten er jeg aktuell som understudy for rollen «Nissemor»i Putti Plutti Pott.

Bilde av Malcolm Bernhard

CD-en: Denne CD-en vil være mitt debut album, og vil bestå av en rekke sanger fra musikal-sjangeren. Det vil være 12 låter på albumet og vil være en god blanding av moderne musikaler, men også noen klassikere. Noen av låtene som er med på albumet er: «Maybe This time» fra Cabaret , "I Don't Know How to Love Him" fra Jesus Christ Superstar, "One White Dress" fra A Catered Affair og «Shadows» fra She for å nevne noen. Det vil bli brukt en pianist, i tillegg til ferdig innspilt akkompagnement.

Status på prosjektet: Foreløpig mangler jeg kun og spille inn vokal i studio, ta bilder til selve cd-en (som cover og lignende) og få trykket opp eksemplarene. Ellers har jeg alt av rettigheter, og sangene er innspillingsklare.

Takk! Jeg vil rette en stor takk til alle som har bidratt med å enten forhåndsbestille albumet eller sponset meg. Det betyr utrolig mye for meg at du vil bidra! 

Bilde av Christine Skilhagen ( også hovedbilde!)


Sjekk ut min hjemmeside: www.elisabethellingsen.com 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

14 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Forhåndsbestilt Elisabeth Ellingsens debutalbum

Bidra.no - Forhåndsbestilt Elisabeth Ellingsens debutalbum

Dette er en forhåndsbestilling av mitt debutalbum, den kommer i posten så fort den er ferdig!

46 personer har bidratt Begrenset antall: 54 igjen kr 150
Estimert leveranse 05.01.2018

Nøkkelord