Bidra.no - Spleiselaget eksamensfilm

Spleiselaget eksamensfilm

Når Ellen blir invitert på kaffe og kake forventer hun ikke at hennes gamle kjæreste er der for å vinne henne tilbake. Men er hun alt opptatt?

Et prosjekt av Live Skartveit, publisert 06.03.2018. Prosjektet tilhører kategorien Student.
Innsamlet kr 8 000
400 %
Målbeløp kr 2 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 17
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 18.04.2018.

Vi har nådd målet for catering! Neste mål er å kunne leie et ordentlig location som passer til settingen. 

Deretter vil alle donasjoner gå mot rekvisitter, skuespillerhonorar og transport. Skulle vi mot formodning gå med overskudd vil dette bli donert til et veldedig formål.


Hva er dette?

«Spleiselaget» er en moderne, Jane Austen-inspirert komedie om å komme ut, finne seg selv, og stå opp for hvem du er.

Når Ellen blir invitert i kaffeslaberas hos sin mor, forventer hun kun det – en trivelig familiekveld. Men moren har andre planer, og har invitert Ellens ungdomskjæreste Preben på besøk, i håp om å fyr i flammene igjen. Hun drømmer om barnebarn, rik svigersønn og status, men Ellen har det egentlig allerede som plommen i egget – hun har kjæreste, katt og er snart klar for arbeidslivet, men hennes engstelige natur gjør det vanskelig for henne å konfrontere moren med virkeligheten – at hun er lesbisk.


Hvem er vi?

Vi er en gruppe studenter ved NTNU som nå lager bachelorfilmen vår "Spleiselaget".


Filmen er skrevet og regissert av Live Skartveit. Lives hovedinteresser er komedie, romantisk komedie, skeiv film og Jane Austen. Drømmen har alltid vært å skape de skeives "Bridget Jones" - og troen på at også skeive trenger lykkelige slutter står sterkt i hennes filmsmak. Ved siden av studiene jobber hun som skribent og frilanser, og har skrevet en rekke kronikker, anmeldelser, manus og artikler, og hun har vært produsent på to kortfilmer. Mer enn noe annet elsker hun å le.


Hanna Pauline Klavenes Johansen er gruppas hardbarka produsent, og hun er ikke redd for å rulle opp ermene for å få til det umulige. Hanna er en fyrrig jente som liker å diskutere, danse, le og prate. Hun har bein i nesa og er aldri redd for å stå opp mot Goliath, om det skulle være nødvendig.


Ansvarlig for foto og klipp er Torstein Olav Eriksen. Hans interessefelt ligger i kameraarbeid og fortelling gjennom kamerabruk, men også videojournalistikk. Videre liker han å jobbe med fotografi og anser seg selv som en hobbyfotograf, og hans mest definerende karaktertrekk er hans veldig tørre humor. Drømmejobben til Torstein er å jobbe med TV-produksjon for NRK.


Thomas Buch har hovedansvar for filmens estetiske uttrykk - settdesign, sminke, kostyme og lignende. Når Thomas ikke ser på skrekkfilm, øver seg på effektsminke eller jobber i butikk jobber han hardt med sine egne filmer og drømmer om å starte en filmkarriere i London.


Hvorfor oss?

"Spleiselaget" er en gammel drøm å lage for regissør, og har vært lenge gjennomtenkt. Dette prosjektet er et kjærlighetsprosjekt, og et ønske om å invitere litt latter og glede inn i hvordan vi forholder oss til homofili - uten å ta det altfor seriøst. 

Vi vil gå ut av studiene med kvalitet, og det trenger vi penger til!


Hva går pengene til?

Til denne filmen søker vi nå støtte for å kunne dekke utgifter i forbindelse med innspilling som vil foregå mellom 9.-13. april. Det vi får fra denne innsamlingen vil i hovedsak gå til catering, da budsjettet vi får fra skolen ikke gjelder denne posten. Bli med å spleise på "Spleiselaget!"

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

3500 kr
Utover 2000 kroner til catering, vil vi legge vekt på å finne det perfekte location og betale for dette.
5000 kr
Vi kan leie transport! Da slipper vi å frakte dyrt og tungt utstyr på bussen.

Live Skartveit

Prosjekteier

Takk!

Vi er deg evig takknemlig for din støtte!

Bli den første som velger denne belønningen kr 50
Estimert leveranse 18.04.2018

Takk i rulleteksten

Hjertelig megatakk! Du vil få din gavmildhet foreviget i rulleteksten.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 12 igjen kr 100
Estimert leveranse 08.06.2018

Digital kopi

Du får takk i rulletekst og en digital kopi når filmen ferdigstilles for din enestående sjenerøsitet!

8 personer har bidratt Begrenset antall: 7 igjen kr 200
Estimert leveranse 08.06.2018