Støtt KÅKÅnomics og KÅKÅ kverulantkatedralen!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Støtt KÅKÅnomics og KÅKÅ kverulantkatedralen!

Vi håper at du vil bidra til folkefinansiering av økonomifestivalen KÅKÅnomics 2020 og debatt- og litteraturhuset KÅKÅ kverulantkatedralen.

Et prosjekt av Stiftelsen KÅKÅ kverulantkatedralen, publisert 21.04.2020. Prosjektet tilhører kategorien Koronatiltak. Prosjektet avsluttes 05.06.2020 23.59
Innsamlet kr 15 000
5 %
Målbeløp kr 300 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 45
Dager igjen

FOLKEFINANSIERING AV KÅKÅnomics og KÅKÅ

Vær med og støtt tidenes KÅKÅnomics 21-24 oktober 2020. Aldri før har en festival om samfunnsøkonomi vært viktigere enn dette året, med koronakrise. KÅKÅ kverulantkatedralen ønsker samtidig å utvikle sitt eget mediehus, med tv-studio og egen opplysningsplattform, spesielt om økonomi til unge og studenter i alle aldre. Vi trenger deg nå!


Kanskje var du på KÅKÅnomics i 2017 da Norge og Norden for første gang fikk sin egen økonomifestival, og folk stod i kø rundt omkring i Stavanger sentrum for å få med seg Kalle Moene, Paul Mason, Evgenij Morozov, Karine Nyborg, Tina Søreide, Mari Rege, Maria Berg Reinertsen og 150 andre økonomer og fagfolk. Eller kanskje du sto på første rad høsten 2019 da vi delte ut KÅKÅnomics-prisen for første gang, til Kalle Moene selvsagt.

Du husker kanskje den fantastiske performancen til «Brødet og eselet» på MS Sandnes i 2018, eller da Harald Eia i 2019 øvde seg hos oss på «Sånn er Norge». Pengeteateret og World KÅKÅnomic Forum har du sikkert gått glipp av, for det pleier å være fullt, men kan hende har du fått pengeråd fra Hallgeir Kvadsheim og lykkeforsker Ragnhild Bang Nes.

Det var i baren på KÅKÅ kverulantkatedralen i 2015, under våre temadager om kjærlighet, at Bob Hansson fant livsledsagerske, etter at han hadde opptrådt med «Kärlek, hur fan gör man?». Hos oss er vi uenige til Dovre faller, noe det blir mye peace & love ut av. Selv om vi like gjerne byr på foredrag med kunstneraktivisten Pyotr Pavlensky, om hvorfor han naglet ballene sine fast til Den Røde Plass i Moskva.

Kanskje gikk du forbi rekkene av uteservering i det fortetta festivalområdet vårt langs Fargegata, ganske sikkert traff du mange kjente og ukjente som du kom i prat med. Kanskje fikk du i deg en enhet og to før du gikk inn på en av våre 12 scener for en gedigen debatt- eller opplysningsopplevelse.

I over 6 år har KÅKÅ kverulantkatedralen vært Stavangerregionens ubestridte debatt- og litteraturhus, hvor den gode kverulanten som styrker uenighetsfellesskapet har blitt hyllet. Nå er vi satt på vent, og kjenner på usikkerheten med å være en fri og uavhengig kulturinstitusjon som ikke er under det offentliges vinger. Det er med en viss frykt vi ser muligheten for et helt programår i vasken, men vi jobber nå innbitt for å komme oss helskinnet ut på den andre siden. Vi jobber derfor iherdig med å skape KÅKÅ mediehus om økonomi med eget tv-studio og med egen opplysningsplattform.

Er du stamgjest, en fjern venn eller bare en som ikke kan se for seg et liv uten Nordens første, beste og morsomste økonomifestival, da håper vi at du vil bidra til folkefinansiering av KÅKÅnomics og KÅKÅ kverulantkatedralen, og forhåpentlig altså – et splitter nytt KÅKÅ mediehus!

Takk for alle bidrag, det betyr utrolig mye. Take care!

Hilsen oss i KÅKÅ og KÅKÅnomics!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3