Støtt STOPP smartmålerne!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Støtt STOPP smartmålerne!

Vi håper du vil være med å støtte vårt viktige arbeid videre. Vi jobber på dugnad, men trenger penger til utgifter. Alle bidrag mottas med takk!

Et prosjekt av STOPP smartmålerne, publisert 03.06.2020. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede. Prosjektet avsluttes 10.08.2020 23.59
Innsamlet kr 30 150
15 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 74
Dager igjen

STOPP smartmålerne har siden vinteren 2018 jobba mot smartmålere, overvåkning og stråling. Vi har vært aktive i media, holdt mange demonstrasjoner, fått laget juridiske utredninger, politianmeldt nettselskap, hjulpet våre fortvilte medlemmer osv. osv. Og ikke minst drevet folkeopplysning og påvirket beslutningstakere, nettselskaper og andre.

Vårt arbeid er basert på frivillighet, men vi trenger penger til trykking av markedsføringsmateriell (brosjyrer/flygeblader, klistremerker, plakater mv.), annonsering (hovedsakelig på nettet), standutgifter (f.eks. Arendalsuka), reiseutgifter med mer.

Dette er kanskje århundrets viktigste sak, og i den tiden vi har holdt på har vi virkelig oppnådd resultater. Vi regner med at det meste skal være gjort innen et år fra nå, men nå trenger vi altså penger for å holde det gående ca. fram til neste sommer. Håper du vil være med å støtte oss videre, og bidra til å få slutt på ufrivillig overvåkning og stråling av norges befolkning. Sammen er vi sterke!

Se for øvrig vår hjemmeside www.stoppsmartmaalerne.no


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3