Sunnere og diggere nordisk sjokolade

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Sunnere og diggere nordisk sjokolade

Bidra til at alle nordmenn skal få oppleve en sunnere og renere sjokolade, som er 100% økologisk, med unike nordiske smakskombinasjoner.

Et prosjekt av OH YES AGENCY ELISABETH HOLST NYSTRÖM, publisert 07.11.2017 15.00. OH YES AGENCY ELISABETH HOLST NYSTRÖM sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Oppstart).
Innsamlet kr 8 686
34 %
Målbeløp kr 25 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 29
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 03.12.2017.Vi er Elisabeth og Annette – og utgjør salgs, distribusjons- og markedspartneren OH YES by E + A. Vi bringer sunnere, renere og freshere produkter til det norske folk – uten kompromiss på smak eller opplevelse. Nå ønsker vi å bringe den finske suksesshistorien Goodio Chocolate til det norske markedet. Det betyr at du som elsker sjokolade, men også er opptatt av helse og livsstil, slipper å ta kjedelige valg. 

Goodio er en finsk sjokoladeprodusent som ble etablert i 2015 med grunnlag i de 3 prinsippene: bærekraft velvære og transparens. De ønsket å skape et sunnere og renere produkt, fritt for raffinert sukker, dyreprodukter og andre tilsetninger. Men og smake skikkelig godt, ha spennende nordiske smakskombinasjoner, samt en lekker innpakning. Et annet ekstremt viktig fokus var at alle råvarene og alle ledd i næringskjeden er bærekraftige og transparente, noe som ikke alltid er tilfellet i store deler av sjokoladeindustrien i dag (vi forteller mer om dette senere).

Etter å ha laget sjokolade i drøyt to år, selges de nå i over 600 utsalgssteder i Norden, samt på flere av de hotteste cafeene og delikatesseforretningene i blant annet London, New York og Tokyo. Vi mener at du også burde få muligheten til å nyte disse sjokoladene, akkurat når du vil. 

Lanseringsdatoen er satt til 1. desember, og vi trenger din hjelp til å få sjokoladene ut i butikk! Her gir vi deg muligheten til å motta produktet til en ekstra god pris før lansering – også i god tid til julegaveshoppingen og fylle pakkekalenderen. 

Ca. halvparten av pengene går til sjokoladen du får, inkludert frakt og avgifter. Resterende beløp går mot å få produktet ut i markedet, som inkluderer: 

  • Innkjøp av varelager
  • Distribusjon og logistikk 
  • Lagerleie
  • Gjennomføring av lanseringskampanje 

Produktet vil du få tak i OH YES sin nettbutikk, samt noen nøye utvalgte butikker på landsbasis. Om du bidrar, vil du være den første til å motta informasjon om hvilke butikker sjokoladen kan kjøpes. Prisen på sjokoladen vil ligge på rundt kr 60,- - avhengig av utsalgssted.  
Sjokolade er laget av kakaobønner og 70% av verdens kakaobønner dyrkes på vestkysten av Afrika. Det mange ikke vet er at denne gigantindustrien som leverer kakao til mange av verdens største produsenter er  pådrivere av barnearbeid og i visse tilfeller slaveri – noe som og bidrar til økt menneskehandel. 

Gjennomsnittslønnen ligger på under $1 dollar om dagen, og barn ned i 5-års-alderen jobber under umenneskelige og ofte livsfarlige forhold. Ettersom dette foregår i deler av verden som er preget av ekstrem fattigdom, tvinges små barn ut i dette arbeidet uten makt til å påvirke forholdene. 

Denne urettferdigheten er dessverre et direkte resultat av høy etterspørsel , og pressing av prisene i butikk pga høy konkurranse. Ved å fronte og velge transparente produsenter som Goodio bidrar du til å gjøre en forandring.

Goodio sine kakaobønner er hentet fra produsenter i Equador, Peru og Congo, der alle jobber under rettferdige vilkår. Kakaobønnene er dyrket etter de strengeste kvalitetskravene og er sertifisert Fairtrade og økologisk. Sjokoladen Goodio videre utvikler blir produsert lokalt i Helsinki fra bønne til plate, og på lokal basis bidrar Goodio til samfunnet ved å sikre at minst 10% av sine fabrikkansatte er individer som ellers har hatt problemer med å komme seg inn i arbeidslivet.

Det er et generelt fokus på å være så transparente som mulig, samt bidra til det bedre når det gjelder alt fra å støtte de mindre produsentene, sunnere ingredienser til nedbrytbar emballasje. 


Sjokolade kan også være noe av det sunneste du kan spise, og er proppet med antioksidanter. Men da er det også viktig å bruke gode råvarer og behandle de riktig. Goodio bruker derfor rå kakaobønner som de stenmaler på lav varme for å bevare all næring

Sjokoladen er fri for raffinert sukker og søtes kun med kokosblomstsukker som har en lav Glykemisk Indeks. 

Goodio byr på sjokolade for en enhver. Til deg som elsker de mørke sjokoladene – eller hvis du er tilhenger av melkesjokoladen så lager de sin basert på kokosmelk. Kokosmelken gir en creamy og god sjokolade, med naturlig sødme slik at man kan bruke mindre søtning i sammenligning med den tradisjonelle melkesjokoladen. 

I tillegg til rene sjokolader byr Goodio på en verden av spennende smaker – inspirert av Norden. Alt fra Tindved og lakris til blåbær. Deres ville blåbær, tindved (Sea Buckhorn), mynte og tranebær er produsert lokalt i Finlands natur. Vi ønsker at Goodio skal være det første produktet i en spennende portefølje – og at ditt bidrag gjør at vi kan fortsette å satse på produkter som er:

  • Fri for kjemikalier og tilsetningstoffer
  • Fri for gluten og dyreprodukter
  • Er bærekraftig produsert under rettferdige arbeidsforhold
  • Smaker fantastisk
  • Og ikke minst har en vakker og spennende innpakning
  • Uten kompromiss. 


Årsaken til at vi satser på dette er fordi vi ønsker å bidra til at du enkelt kan ta mindre kjedelige valg som likevel er sunne og bærekraftige.

Vår visjon er å bli en ledende distributør av helsefremmende produkter, og skape en forandring i det norske markedet ved å introdusere produkter som er både trendy og attraktive – samtidig som det er bedre for både kroppen og planeten.
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

4 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

OH YES AGENCY ELISABETH HOLST NYSTRÖM

Organisasjonsnummer: 919 718 250Adresse
Steenstrups gate 6
-
0554 OSLO


Kontakt
elisabeth@ohyes.no

Rabattkode 10 %

Vi gir deg 10 % rabatt på Oh yes sine nettbutikk ut 2018. Denne rabtten vil gjelde for all Goodio sjololade, samt andre fremtidige produkter som lanseres.

1 person har bidratt Begrenset antall: 499 igjen kr 100
Estimert leveranse 01.12.2017

Earlybird tilbud på 3 x 48 g sjokolade - inkludert 15 % lifetime rabatt

Bidra.no - Earlybird tilbud på 3 x 48 g sjokolade - inkludert 15 % lifetime rabatt

Vi gir de første 30 som kjøper 3 x 48 g assorterte sjokoladeplater + en rabattkode som er ubegrenset og gir det 15 % rabatt på all sjokolade fra Goodio og alle varer som lanseres på Oh Yes sine nettsider i fremtiden.

16 personer har bidratt Begrenset antall: 14 igjen kr 150
Estimert leveranse 01.12.2017

3 x 48 g sjokoladeplater

Bidra.no - 3 x 48 g sjokoladeplater

Vi sender deg 3 x 48 g sjokoladeplater i 3 ulike smaker før lansering, kun nå til denne unike førsalgsprisen

2 personer har bidratt Begrenset antall: 498 igjen kr 150
Estimert leveranse 01.12.2017

6 x 48 g sjokoladeplater + 10 % rabatt ut 2018

Bidra.no - 6 x 48 g sjokoladeplater + 10 % rabatt ut 2018

Vi sender deg 6 x assorterte 48g sjokoladeplater. I tillegg mottar du en rabattkode på 10% rabatt som kan brukes på all sjokolade fra Goodio samt alle varer som lanseres på Oh Yes sine nettsider ut 2018.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 398 igjen kr 300
Estimert leveranse 20.11.2017

Goodio x Makia - Gavepakke med sjokolade + Lue

Bidra.no - Goodio x Makia - Gavepakke med sjokolade + Lue

Den perfekte julegaven til den som har alt. Sjokoladeplate med havsalt + En varm lue fra det trendy finske varemerket Makia. Laget av 100% Finsk Merinoull.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 500
Estimert leveranse 01.12.2017

Julegavepakken

Bidra.no - Julegavepakken

24 stk assorterte Goodio sjokolader. Perfekt for bedriftsjulegaven, eller å fylle julekalenderen med. Du får og en rabattkode som gir det 15 % rabatt på all sjokolade fra Goodio og alle varer som lanseres på Oh Yes sin nettsider ut 2018.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 98 igjen kr 1 200
Estimert leveranse 21.11.2017

Nøkkelord