Bidra.no - Tickgarden - Flere kreative prosjekter i Drammen

Tickgarden - Flere kreative prosjekter i Drammen

Tickgarden ønsker å være en ledende kreativ kraft på kortfilm, dokumentarer og TV-produksjoner i Drammen. Vi håper du vil støtte oss!

Et prosjekt av Tickgarden AS, publisert 03.02.2020. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 6 371
14 %
Målbeløp kr 45 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 14
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 29.02.2020.

Tickgarden er et filmproduksjonsselskap som holder til i Drammen. Tickgarden består av produsentene Ole Jørgen Flått og Marius Hagen. 

Det å jobbe med kunstneriske og kreative kortfilm-og dokumentarprosjekter tar tid, og for å fortsatt kunne ha det fokuset vi ønsker trenger selskapet nå litt ekstra kapital.

Vi jobber for tiden med flere spennende ideer og ønsker å gi de den tiden, og det rommet, de fortjener. Med oss på laget har vi spennende nye stemmer som Frøydis Fossli Moe, Adrienne Seet og Øivind Næss. 

Det er gjerne langt fra ide til ferdig film, og i startfasen blir det mye arbeid som ikke generer inntekter. Vi er nå midt i den fasen, og håper derfor at du vil støtte oss! 


Om oss:

Ole Jørgen kommer fra TV-bransjen, med 10 års erfaring fra TV 2, og har som ambisjon å videreutvikle det kreative og skapende i Tickgarden.

” Historier som berører meg kan komme i alle slags former, helt uavhengig av sjanger og plattform. Det kan være skrevne ord, en gripende spillefilm eller en personlig reklamefilm. Min ambisjon er å skape innhold som treffer hjerterota til mottakeren. ”


Marius er utdannet filmprodusent fra Westerdahls Høyskole, Oslo ACT og har en klar ambisjon om å utvikle et mye sterkere filmmiljø i Drammesregionen.

”Vi må tørre å tenke enda større her i Drammen.  Det viktigste i første omgang er å sørge for økt kjennskap til de kreative kreftene som finnes her. Man trenger ikke lenger reise inn til Oslo for å finne de gode folkene.”


MERK: Kampanjelogoen er et utkast, og kan bli endret for å se bedre ut på klærne.


Ønsker du å bidra ved å motta flere belønninger? 

Hvis du ønsker å bidra ved å motta flere produkter, send oss en e-post til post@tickgarden.no. Når vi har bekreftet hva du ønsker, betaler du gjennom valgfritt beløp valget.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Marius Hagen

Grunnlegger

Ole Jørgen Flått

Grunnlegger

T-skjorte

Bidra.no - T-skjorte

Snasen T-skjorte med spesiallaget logo for kampanjen. OBS: Bildet er ment som illustrasjonsbildet. Det endelige produktet kan variere fra bildet.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 400
Estimert leveranse 23.03.2020

Hettegenser

Bidra.no - Hettegenser

Varm og god hettegenser med spesiallaget logo for kampanjen. OBS: Bildet er ment som illustrasjonsbildet. Det endelige produktet kan variere fra bildet.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 625
Estimert leveranse 23.03.2020

Jakke unisex

Bidra.no - Jakke unisex

Flott jakke med spesiallaget logo for kampanjen. OBS: Bildet er ment som illustrasjonsbildet. Det endelige produktet kan variere fra bildet.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 1 250
Estimert leveranse 23.03.2020

På laget med kulturen - Bedriftsstøtte

Bidra.no - På laget med kulturen - Bedriftsstøtte

Bedriften vil i de to neste filmene våre bli hedret i rulleteksten med: Tickgarden vil rette en spesiell takk til: Bedriftsnavn. I tillegg vi vi fremme de bedriftene som støtter oss på nettsidene og i Sosiale Medier.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 10 000
Estimert leveranse 09.12.2019

På laget med kulturen - Bedriftsstøtte

Bidra.no - På laget med kulturen - Bedriftsstøtte

Bedriften vil i de to neste filmene våre bli hedret i rulleteksten med: Tickgarden vil ikke klart dette uten støtte fra: LOGO og Bedriftsnavn. I tillegg vi vi fremme de bedriftene som støtter oss på nettsidene og i Sosiale Medier.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 4 igjen kr 25 000
Estimert leveranse 09.12.2019