Norsk English
Timetravel

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Timetravel

Scifi drama Cinematography

Adrian er en ung mann som får muligheten til å reise i tid og rom. Han visste hva han ville finne, men det han fant var fremdeles overraskende

Et prosjekt av Jonnyb jonny-andre bjørkhaug, publisert 19.03.2018. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede.
Innsamlet kr 1 000
0 %
Målbeløp kr 120 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 4
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.06.2018.

Kort sammendrag.


Da Lydia Thooms ligger for døden, forteller hun sitt oldebarn, Adrian, om hvordan hun og hennes ektemann møttes. Men dette er ingen vanlig historie, og Adrian finner snart ut at krusninger i tid og rom er ikke alltid en dårlig ting og at bare fortiden kan forandre fremtiden ...

Hei. Mitt navn er Jonny Bjørkhaug og jeg er forfatteren av "Timetravel". Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å reise tilbake i tid til gullalderen til jazz i storbyen? Bli med på dette eventyret og vi skal få det til å skje.

 

Hva vi trenger og hva du får.


I Norge mottar svært få filmer statsfinansiering og som et resultat av dette blir mange gode ideer og dyktige mennesker aldri presentert for et større publikum. Vi ønsker å endre på dette og vise at alt er mulig.

Offentlig finansiering eller ikke. Å lage film koster penger. Skuespillere, utstyr, mat, kostymer og transport bare for å nevne noen av postene og dette er hvor dere alle kan hjelpe å gjøre en forskjell. Hver krone teller og en krone donert er en krone nærmere målet vårt.

Om vi skulle mislykkes i å nå våre mål, vil all bidrag bli satt inn i prosjektet for å sikre at det blir ferdigstilt.

Vi har beregnet at det vil koste rundt 120.000,- for å realisere vår visjon for denne filmen. Dette er for å sikre kvalitet i alle deler av produksjonen. Fra våre skuespillere til våre assistenter og for å sikre at dere, publikum, vil oppleve en kjærlighetshistorie som strekker seg gjennom tid og rom.


Hvem er vi?


Regissør : Simon A.Kristiansen


Simon A. Kristiansen er en 25 år gammel filmregissør, utdannet i Bergen og Cape Town, Sør-Afrika. Han har regissert en rekke prosjekter, inkludert kortfilmer, musikkvideoer og reklamefilmer. For tiden studerer han Writing for Television ved Universitetet i Bergen, samtidig som han jobber som freelance som regissør.


Produsent : Cathrine HillandCathrine Hilland har nettopp avsluttet to år på Noroff i Bergen, for å bli filmprodusent.

 "Jeg elsker filmer, men jeg er litt kresen på de jeg vil lage. Timetravel har en fantastisk historie, og det var lett å vite at jeg ønsket å jobbe med det."
Hun har produsert flere kortfilmer før hun ble med i vårt crew.


Forfatter : Jonny BjørkhaugJonny Bjørkhaug
er forfatter av Timetravel. Han har de siste 5 årene jobbet som skuespiller og statist på flere filmer, kortfilmer og TV-programmer. Dette er hans første manus som blir filmet.
"Ideen til Timetrave kom til meg mens jeg satt på en pub i New York, I løpet av sekunder hadde jeg hele historien i hodet."Skuespillere

Adrian Thooms : André Lassemo


 

André Lassemo begynte å jobbe hjemme i Norge i en alder av 16 år. Etter noen år med å spille, musikaler og korte filmer, flyttet han til London i 2012 for å gjøre grunnkurset på East 15 Acting School. Siden da har han brukt de siste 3 årene nordover på The Liverpool Institute for Performing Arts. Ved siden av skuespillet er André en ivrig sanger, forfatter, fotograf og snowboarder. Han er flytende i engelsk og norsk, så vel som dyktig på svensk og dansk.

Lydia Hill : Veronika SmitVeronika Smit er en britiskbasert norsk skuespillerinne, utdannet i skuespill på Nordiska Teaterskolan, Skuespillere Studio Stockholm og Royal Conservatoire of Scotland, så vel som i eurythmy (bevegelseskunst) på American Eurythmy School. Veronika har mange års erfaring fra både film og teater.

Loretta Thooms : Christina Marie Hjelén Strøm


Christina Marie Hjelén Strøm er en norsk skuespillerinne med flere års erfaring og har jobbet med filmer, kortfilmer, TV, teater og som regissør for flere produktioner siden 2009, og hun har virkelig stemmen til en engel!

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

JONNYB JONNY-ANDRE BJØRKHAUG

Organisasjonsnummer: 916 292 856Adresse
Kleivedalen 9C
-
5363 ÅGOTNES


Kontakt
jonny.bjorkhaug@gmail.com

Simon Kristiansen

Regissør

Jonny Bjørkhaug

Forfatter/Utvikler

Cathrine Hilland

Produsent

Nøkkelord

Et STORT tusen takk fra oss alle

Et stort tusen takk i rulleteksten

1 person har bidratt Begrenset antall: 49 igjen kr 150
Estimert leveranse 20.02.2018

Offisiell sponsor

Navnet i "Offisiell sponsor"-delen i rulleteksten.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 300
Estimert leveranse 20.02.2018

Vår evige takknemlighet!

Navnet i "Offisiell sponsor"-delen i rulleteksten samt DVD og invitasjon til wrap-party.

1 person har bidratt Begrenset antall: 14 igjen kr 500
Estimert leveranse 20.02.2018

VÅR HELT!

Navnet i "Offisiell sponsor"-delen i rulleteksten samt DVD med "behind the scene"-filmer og bilder og invitasjon til wrap- og premierefesten!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 15 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 20.02.2018