Norsk English
Bidra.no - Varshita Venkatesh Vision Fund - Sightsavers

Varshita Venkatesh Vision Fund - Sightsavers

Varshita Venkatesh Vision Fund for Sightsavers

Till minne om min kjære avgåtte sjelevenninne

Et prosjekt av Stiftelsen Sightsavers International Norge, publisert 09.03.2020. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede.
Innsamlet kr 35 256
1406 %
Målbeløp kr 2 506
Givere 15
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 23.04.2020.

Varshita Venkatesh – ett inspirerende liv

25-06-71 till 10-01-2020


Kort og perfekt. 48 år og noen måneder. Alltid omtenksom, med stor medfølelse i hjertet sitt, selv da hun hadde store smerter. Hun gikk bort den 10. januar 2020. Hun har ikke en Wikipedia-side, men hun fortjener en, selvsagt! 

Varshita kom til Norge i 2008, som min kone, og gjorde Trondheim sitt hjem. For henne, var det den beste byen i verden. Vi ville adoptere ett barn, men kreft ødela vår plan. Varshita tok den stoisk og fokuserte på å gjøre gode handlinger for andre mennesker i verden. Hun hadde alltid gjort det – også i sin egen barndom i India. Gud tar de beste først, sa en av venninene hennes. Det er sant og man vet ikke hvorfor. Man kan ikke spørre Gud. Bibelen sier at Hans veier er mystiske.

 Varshita var en engel når hun levde. Hun er nå en engel i astralplanen - i himmelen ved siden av Gud.

Jeg elsket henne så mye at det er ikke nok om jeg bare sier at jeg savner henne. For å sikre at hun lever evig, har jeg skapt fondet – Varshita Venkatesh Vision Fund -.  

Med støtte fra Øystein Samnoen i Sightsavers, Norge.  Varshita smiler, tror jeg, fra der oppe i himmelen, og velsigner barn i Afrika som nå vi dra nytte av hennes veldedighet. Hun likte å gå på kino, lese bøker, se på malerier, og være ut i naturen og se på fjell og skog. Nå, takket være hennes store hjerte, vil enda flere barn i Afrika gjøre det samme!  

Jeg ønsker å hedre min elskede kone ved å bidra til at blinde igjen kan se. Jeg vil at mennesker som har mistet synet får nytt håp og en fremtid i gave ved synsopprettende operasjoner fra Sightsavers. Gavene går uavkortet til denne organisasjonen som arbeider for en verden der ingen er blinde av årsaker som kan forebygges eller behandles. Sightsavers er anbefalt av både Give Well, Impact Matters og stiftelsen Effektiv altruisme.

Målet er satt til 2506 som er dagen Varshita ble født (25.06.71) 

Forsidebildet viser fembarnsmoren Theresia som feirer at hun har fått synet tilbake sammen med utførende kirurg Martha Chapote. 500 kroner dekker kostnader til en synsopprettende operasjon. 

Les mer: https://www.sightsavers.no/oyehelse-og-syn/


For hver 500 NOK vi samler inn vil dekke kostnader til en øyeoperasjon for en person som er blind eller har sterkt nedsatt syn gjennom Sightsavers. Våre gaver vil gjøre en synlig forskjell for noen som nå lever i mørke.


Varshitas briller ble donert til Tanzania, gjennom Brilleland i Trondheim...

 

 - G Venkatesh  

 
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Øystein Samnoen

Facilitator (Vegrydder)

Venkatesh Govindarajan

Prosjekteier