Norsk English
Vel møtt igjen - en hyllest til "The Monn Keys"

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Vel møtt igjen - en hyllest til "The Monn Keys"

Vel møtt igjen - a tribute to "The Monn Keys"

Konsertforestilling, Attitunes m.fl skal hedre The Monn Keys, fremme gamle norske slagere og sette fokus på en unik del av norsk musikkhistorie.

Et prosjekt av ATTITUNES DA, publisert 13.07.2017 00.01. ATTITUNES DA sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Skaperglede (Underholdning).
Innsamlet kr 5 800
11 %
Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 15
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 23.10.2017.

Vel møtt igjen – en hyllest til «The Monn Keys» er en konsertforestilling i regi av Attitunes DA. Attitunes vokalgruppe representert ved; Rebekka F. Fredsrud, Christine Udjus og Anniken O. Lindbak skal i samarbeid med tre musikere; Aksel Mørk, Eirik F. Fredsrud og Evald Fredholm hedre vokalgruppen «The Monn Keys». Det er med stor glede og inspirasjon vi med dette vil fremme gamle norske slagere og sette fokus på noe vi anser som en viktig og unik del av norsk musikkhistorie. 


Konsertforestillingen vil inneholde en lang rekke slagere fra "The Monn Keys" sin storhetstid på 50-/60-tallet med innslag av solosanger av Nora Brockstedt og Sølvi Wang. Vi tolker og fremfører et utvalg av Egil Monn-Iversens imponerende arrangementer, med tette klanger, satt sammen med sjarmerende dramatisering og koreografi. I vår forestilling tar vi deg med på en musikalsk reise tilbake i tid med tidsriktige kostymer, hår og sminke, alt satt sammen som en tv-sending i ekte NRK stil, inspirert av blant annet Slagerparaden og Prospektkortet ved programleder; Erik Diesen.

Vi stiller med profesjonelt utdannede utøvere, pianist André Bongard og arrangementer av Egil Monn-Iversen, bearbeidet av Øystein Lund Olafsen. 

Forestillingen spilles på Prestegården i Vestby 02.11.17, på Friscena (Blackboxen) på Gjøvik Kino og Kulturhus 04.11.17 og på Teaterkjeller'n i Oslo 05.11.17 og du er hjertelig velkommen! 


For å kunne gjennomføre denne forestillingen trenger vi din hjelp! Det å sette opp en forestilling i dagens kultursamfunn uten å gå personlig i minus er ikke lett, men vi har troen! 

Alt hjelper - om du kan bidra mye eller bare bittelitt. Tusen takk! 


Hva går pengene til?

Pengene vi håper på å samle inne her på bidra.no vil bli brukt til å dekke utgifter som; pianist, arrangering av notemateriale og leie av lokaler kr 50 000. 


Idé og prosess

Vokal- og gjøglergruppen "The Monn Keys" har alltid vært en stor inspirasjon for Attitunes vokalgruppe og idéen om å sette opp en konsertforestilling fikk vi før jul 2016. Ingen av oss hadde hørt om "The Monn Keys" gjennom vår utdannelse innen musikal og musikk og da syns vi det var på sin plass og få noe vi setter så stor pris på frem igjen i lyset. I løpet av våren 2017 har vi fått på plass rettigheter, satt repertoar, booket arrangør, pianist og lokaler, og er nå i gang med innstudering. Vi håper med denne forestillingen at flere kan få oppleve verdien av denne unike gruppens materiale og la seg underholde av vår tolkning! 


"The Monn Keys" i Norden

«The Monn Keys» ble stjerner i hele Norden gjennom Tv programmene «Prospektkortet» og «Slagerparaden», som ble vist i Nordvisjonen. De turnerte i Sverige og opptrådte i forskjellige svenske folkeparker. De gav også ut noen av sine originale sanger på svensk i Sverige og hadde etterhvert faste show på hovedscenen i Liseberg om sommeren. "The Monn Keys" sang sangen «Svo ung blìõ» på islandsk, denne sangen ble en hit, og har blitt gitt ut på mange islandske plater. 


«The Monn Keys» markerer et stort skille i norsk musikkhistorie på 50/60-tallet, ikke bare med sin popularitet i hele Norden og i USA, men også det at alle i gruppen var solister som kunne stå på egne ben. Allikevel kan det føles som at gruppen har falt litt ut av norsk musikkhistorie da rockens storhetstid kom rett etterpå.


Attitunes DA

Attitunes er en 40/50-talls inspirert vokalkvartett bestående av Jenny Ness, Christine Udjus, Rebekka Fjellstad Fredsrud og Anniken Ottersen Lindbak, alle utdannede musikalartister fra Bårdar Akademiet og Bårdar International.

Musikken de fremfører er for det meste a cappella swingjazz, men også andre sjangre. Kvartetten satser på et tidsriktig uttrykk med klær, hår og sminke i 40/50-talls stil. De bruker også koreografi i sine fremføringer og jobber for å inkludere publikummet sitt i en varm og sjarmerende opptreden.

Attitunes har base i Oslo, men tar på seg små og store oppdrag rundt omkring i hele Norge og legger til rette for at underholdningsinnslaget skal passe perfekt til nettopp ditt arrangement! 


Linker til sosiale medier

Hjemmeside: https://www.attitunesvokalgruppe.com/the-monn-keys

Facebook: https://www.facebook.com/Vel-m%C3%B8tt-igjen-en-hyllest-til-The-Monn-Keys-1614613438558421/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/themonnkeys_forestilling/ /themonnkeys_forestilling

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=PuIhslWVwkA


Kontaktinformasjon

Tlf: 47361008 / 41498159

Mail: attitunes.vokalgruppe@gmail.com

Hjemmeside: https://www.attitunesvokalgruppe.com/


Om utøverne // 


          Evald Fredholm


Evald er fra Totenvika og er historiker med mastergrad i historie. Han har holdt flere hagekonserter i Totenvika med Fredholms trio, vært solist hos en rekke lokale kor, ledet barnekoret Unge Røster, og hatt fast «Ønskeallsang» en gang i måneden på Haugtun Eldresenter. Han er også ansatt som formidlingsansvarlig ved Mjøsmuseet. Evald skal være med Paal André Grinderud på boklanseringsturné av "Frykt reiser sakte" høsten 2017, samt juleturné med Fredholms trio på Østlandet.
   Anniken Ottersen Lindbak


Anniken er fra Raufoss på Toten og har gått musikklinja på Gjøvik videregående skole, med sang som hovedinstrument. Anniken er også utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Hun jobber nå som freelance musikalartist og skal høsten 2017 være med i «Tinder- The Musical» på Musikal-i-teten i Oslo, samt at hun tar på seg oppdrag med vokalgruppen Attitunes og jobber for musikk- og underholdningsservice.            Aksel Mørk


Aksel er fra Vestby og Ås og har gått musikklinjen på Ski videregående skole, der han har hatt piano som sitt hovedinstrument. Aksel er også utdannet musikalartist fra Kulturama i Sverige og Bårdar International i Oslo. Aksel jobber nå som freelance musikalartist og skal høsten 2017 være med i «Tinder- The Musical» på Musikal-i-teten i Oslo og våren 2018 være med i Kristin Lavransdatter på Den Nationale Scene i Bergen.
         Christine Udjus


Christine er fra Flekkerøy i Kristiansand og har gått danselinjen på Vågsbygs videregående skole. Christine er også utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Christine jobber nå som freelance musikalartist i blant annet 2Entertain, tar på seg oppdrag med Attitunes vokalgruppe, samt at hun høsten 2017 er med som danser i Evita i Lørenskog hus.
    Eirik Fjellstad FredsrudEirik er fra Vestby og har gått musikklinjen på Ski videregående skole, der han har hatt gitar som sitt hovedinstrument. Eirik jobber som freelance musiker og er gitarist og sanger i bandet Acrobasis. Eirik har vært kapellmester i Ås-revyen våren 2017 og skal våren 2018 være kapellmester for Oslo handelsgymnasium.
   Rebekka Fjellstad Fredsrud


Rebekka er fra Vestby og har gått musikklinjen på Ski videregående skole, der hun har hatt sang som hovedinstrument. Rebekka er også utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Rebekka jobber nå som freelance musikalartist og tar på seg oppdrag med Attitunes vokalgruppe og gjennom musikk- og underholdningsservice. November 2017 skal Rebekka være med i en nyskrevet forestilling; "Hjem til jul" i Oslo. 
Om du er fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, USA eller et helt annet sted, så ønsker vi å gi alle de som husker "The Monn Keys", har hørt om "The Monn Keys" eller ikke aner hva vi snakker om i det hele tatt, en sjanse til å få med seg en spennende og annerledes forestilling! 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

11 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

ATTITUNES DA

Organisasjonsnummer: 918 461 655Adresse
Sagastubben 12B
-
1545 HVITSTEN


Kontakt
attitunes.vokalgruppe@gmail.com

25% rabatt på billett

Bidra med kr 500 og du får 25% rabatt på én billett til forestilling i Vestby, Gjøvik eller Oslo.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 8 igjen kr 500
Estimert leveranse 01.11.2017

50% rabatt på billett

Bidra med kr 1000 og du får 50% rabatt på én billett til forestilling i Vestby, Gjøvik eller Oslo.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 01.11.2017

1 gratis billett og signert gruppebilde!

Bidra med kr 1500 og du får 1 gratis billett til valgfri forestilling i Vestby, Gjøvik eller Oslo. Du får også et signert bilde av forestillingens utøvere i ekte Monn Keys stil.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 01.11.2017

2 gratis billetter, signert gruppebilde og navnet ditt i programmet!

Bidra med kr 2000 og du får 2 gratis billetter til valgfri forestilling i Vestby, Gjøvik eller Oslo. Du får et signert bilde av forestillingens utøvere i ekte Monn Keys stil. Du vil også få navnet ditt i programmet. (NB: Husk å oppgi eksakt navn som skal takkes.)

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 01.11.2017

Nøkkelord