Bidra.no - Veldedig bryllupsgave, Margrethe & Joachim

Veldedig bryllupsgave, Margrethe & Joachim

Vi har i overflod og mer til, så vi ønsker oss donasjoner til Strømmestiftelsen i bryllupsgave. Signer med ditt navn og gjerne en kommentar. :)

Et prosjekt av Joachim Kleiven/Strømmestiftelsen, publisert 05.04.2017 00.00. Joachim Kleiven/Strømmestiftelsen sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Bistand og humanitært arbeid).
Innsamlet kr 22 852
114 %
Målbeløp kr 20 000
Givere 49
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.06.2017.

Vi har valgt ut Strømmestiftelsen og Leger Uten Grenser til vårt bryllup. Gir du i denne kampanjen går pengene til Strømmestiftelsen. Om du heller ønsker å gi til Leger Uten Grenser, kan du ev. gi direkte på deres sider, printe ut kvittering, og ta med til gavebordet. :)

All informasjon om bryllupet på marachim.no.


Strømmestiftelsen

Strømmestiftelsen gir mennesker et bedre liv gjennom utdanning og mikrofinans.


Hva gjør Strømmestiftelsen for å hjelpe?

1. Styrker foreldre
De får muligheten til å skape seg en jobb, så de kan skaffe mat til barna sine. Med en stabil inntekt får de råd til å sende barna på skolen og i barnehagen, og mange lærer selv å lese og skrive. De lærer om sine rettigheter, og om hvordan de kan drive god forretning.

2. Hjelper barn

Nå foreldrene har jobb, trenger ikke barna å jobbe. Unge jenter slipper å giftes bort eller selges som slaver. Barn slipper å bo på gata. De slipper også å dø av enkle sykdommer som diaré, malaria og infeksjoner, fordi mamma og pappa nå har råd til å kjøpe medisiner.

3. Bygger samfunn
Å skape jobber hjelper hele lokalsamfunn. Skolegang, yrkesopplæring, kunnskap om rettigheter og nettverksbygging gir mennesker tro på seg selv og muligheter til å påvirke sitt eget liv og samfunnet sitt. Skaper du jobber, skaper du god utvikling.


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

39 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Nøkkelord