Villmarksterapi- Vi tar ungdom ut i skogen

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Villmarksterapi- Vi tar ungdom ut i skogen

Vi tar ungdom og voksne vekk fra skjerm og ut i skogen,for å hjelpe de å mestre utfordringene sine. Hjelp oss så flere oppdager Norsk Mestring!

Et prosjekt av NORSK MESTRING AS, publisert 15.06.2017 00.00. NORSK MESTRING AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Giverglede (Kirke og misjon).
Innsamlet kr 11 763
19 %
Målbeløp kr 60 000
Givere 26
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 30.07.2017.

Norsk Mestring - Vi brenner for å hjelpe ungdom og voksne som sliter med å mestre livet sitt.

Norsk Mestring har et  tilbud hvor vi bruker naturen som arena for mestring. Vi tar ungdommen ut i Femundsmarka langt fra miljøet der problemene oppstod!

Vi er spesialister i vårt felt og siden den spede oppstart i 2008 har vi 25 langturer med små grupper bak oss! Det er ingen krav til friluftserfaring fra før!

Vår forrige kampanje nådde ut til 133 000 personer, ble delt 309 ganger og bidro til å fullfinansiere programmet til en gutt på 21 som hadde stor glede av tilbudet. Hans historie skal dere få lese senere!


Noe må gjøres - og vi gjør det

Ønsker du å gi flere ungdommer bedre verktøy for å mestre utfordringene sine?

Vi har mange gode referanser fra fornyøde foreldre og deltagere.

Vi lar oss ikke stoppe av tungrodd byråkrati og uvinnelige anbud fordi dette vil folket ha! Derfor er det foreldre som finansierer oppholdene hos oss. Det vil vi ha slutt på og vi trenger hjelp på veien!


Det er mange måter å hjelpe på!

1. Spre ordet om Norsk Mestring så flere får høre om oss. Del denne kampanjen i sosiale media, og skriv gjerne hvorfor du ønsker at flere hører om oss. Tips det offentlige om oss og la oss bli vurdert!

2. Støtt oss økonomisk, så flere kan få muligheten til å delta. Det koster litt å delta på våre turer, ikke alle har råd. Pengene som samles inn, går til å redusere oppholdsbetaling for en eller flere deltagere.

3. Vi trenger og investorer og engasjerte mennesker som har erfaring med og kan bidra på det administrative!  Send oss en mail! 


Vi jobber for at flere ungdommer skal mestre hverdagen - et leirbål i gangen.

Vi drar kontinuerlig ut på turer med mennesker som trenger hjelp så følg oss på blogg, facebook, Snapchat og instagram! Vi kommer med oppdateringer underveis!

Utfordringer som

  RUS - FAMILEPROBLEMER - ANGST- DEPRESJON - SKOLEVEGRING - SPISEFORSTYRRELSER - SOSIAL ISOLASJON - INTERNETT OG DATASPILLAVHENGIGHET

...rammer flere unge så alvorlig at hverdagen blir uhåndterlig.  Aldri har presset og forventningene vært større. Aldri har vi hatt det bedre materialistisk eller hatt flere muligheter. Forventningen til å lykkes i livet er stor. Frykten for å mislykkes er for mange enda større. Den kan bli totalt hemmende. Dessverre fører dette til at alt for mange velger destruktive rømningsveier fra hverdagens krav.

Å være ute i naturen, borte fra hverdagens stress og digitale verden, gir unike rammer for helsebringende aktiviteter og terapi. Vi har veldig gode referanser fra deltagere som har fått endret livet sitt og vi ønsker å ønsker at flere får sjansen til å høre om oss!

flere trenger din hjelp!

Vi har god kontakt med det offentlige helsevesenet, men dessverre ikke økonomisk støtte. Mange av de som ønsker å delta, har rett og slett ikke råd.

Vi  trenger økonomisk støtte for å gjennomføre en behandling eller hjelp til at det offentlige bruker oss og du kan hjelpe oss!

Hver behandlingsplass  inkluderer:

  • forarbeid/motivering
  • utstyr
  • mat for 10-20 dager tur
  • oppfølging i 6 måneder etter turen med kvalifisert personell!

Alle våre program er under faglig oppsyn av en offentlig autorisert psykolog, som sørger for at vår praksis er i tråd med forsking og de nyeste anbefalinger for å drive terapeutiske program.

Ideen og programmet hadde ikke overlevd uten alle som heier på oss og som er med som personale på turene. Vi takker alle som har bidratt!  Dere vet hvem dere er!

Les historier fra deltagere her.

Tusen takk for støtten!

 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

21 anonyme

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

NORSK MESTRING AS

Organisasjonsnummer: 998 197 724Adresse
Langegga 1
-
7374 RØROS


Kontakt

Nøkkelord